Szeretnék jobban tájékozódni a napi hírekről nemzetközileg. Milyen oldalt ajánlanátok ehhez?
jobban jársz ha elfelejted már most
megmondom neked előre hogy mindenhol a covid a fő téma most
#1:
Szerintem rossz tanács, hogy ne próbáljon tájékozódni...
Abban viszont igazat adok, hogy a nagyobb látogatottságú híroldalak - a tömegigényt kielégítve, - általában a népszerű/bulvár témákat válasszák, így sok az ismétlődés, ami hamar unalmassá vagy éppen idegesítővé válhat a fogyasztónak.
Számomra a híroldalak legfeljebb pár perces kiindulási alapok, - sőt sokszor csak véletlenül keveredek oda.
Kérdező:
Személy szerint Google.com/Duckduckgo.com keresőkben rákeresek az éppen érdekelt téma kulcsszavaira (nem feltétlenül magyarul) és több helyről is olvasgatok.
Persze szintén kizárom a a bulvárt (nálam a sport is ide tartozik) és a politikai/bűnügyi hírek nagy részét, - így maradnak a gazdasági (sok politikai kötődéssel), a tudományos/technikai, illetve a kulturális/turisztikai témák. (meg még sok minden, ami nem jutott most eszembe)
Persze mindenre pláne nincs elég idő, így válogatni kell.
Azt azért megemlítem, hogy nem tekintem értelmiséginek magam, szóval a szavaimat is erős kételkedéssel kezeld!
UI:
Egy kis kiindulás, amíg konkrét weboldalakat nem írnak:
Én a klubrádiót ajánlom minden téren, online rádió verzióban és hírportálként egyaránt. Kell egy kis idő mire átlátod a dolgokat.
Annyi segítséget szeretnék adni, hogy pl.: ha szidnak valakit, akkor az lehet, hogy hamis vád alapján történik, mint pl.: a Gyurcsányozás. Nem szabad elhinni semmit annélkül, hogy a dolgok hátulját ne ismernénk.
Én a klubrádiót ajánlom minden téren, online rádió verzióban és hírportálként egyaránt. Kell egy kis idő mire átlátod a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!