Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szeretnék jobban tájékozódni...

Szeretnék jobban tájékozódni a napi hírekről nemzetközileg. Milyen oldalt ajánlanátok ehhez?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Természetesen eddig is nyomon követtem mi történik a világban, de most szeretnék még jobban belelátni, mert zavar, hogyha valaki szóba hoz valamilyen infót amit olvasott a neten, én valahogy sosem tudok róla és szeretnék ezen változtatni. Valamilyen rendszerezett felületre gondolok, tehát nem egy instagram hanem inkább weboldal, mint a hir24, vagy esetleg alkalmazás is ha van. A lényeg, hogy értelmes híreket tartalmazzon, ne bulvár, de ne is csak politika vagy koronavírus, valamint hogy nemzetközi legyen, tehát ne csak belföldi, az sem baj, ha angol oldal, most úgyis inkább kifejezetten az érdekel, ami a határon túl történik más országokban. Nagyon számítok normális válaszokra, hogy ti honnan szeditek az infókat. Előre is köszönöm.

2021. nov. 30. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:

jobban jársz ha elfelejted már most

megmondom neked előre hogy mindenhol a covid a fő téma most

2021. nov. 30. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Google News
2021. dec. 3. 14:19
 3/6 CspCsj ***** válasza:

#1:

Szerintem rossz tanács, hogy ne próbáljon tájékozódni...

Abban viszont igazat adok, hogy a nagyobb látogatottságú híroldalak - a tömegigényt kielégítve, - általában a népszerű/bulvár témákat válasszák, így sok az ismétlődés, ami hamar unalmassá vagy éppen idegesítővé válhat a fogyasztónak.

Számomra a híroldalak legfeljebb pár perces kiindulási alapok, - sőt sokszor csak véletlenül keveredek oda.

Kérdező:

Személy szerint Google.com/Duckduckgo.com keresőkben rákeresek az éppen érdekelt téma kulcsszavaira (nem feltétlenül magyarul) és több helyről is olvasgatok.

Persze szintén kizárom a a bulvárt (nálam a sport is ide tartozik) és a politikai/bűnügyi hírek nagy részét, - így maradnak a gazdasági (sok politikai kötődéssel), a tudományos/technikai, illetve a kulturális/turisztikai témák. (meg még sok minden, ami nem jutott most eszembe)

Persze mindenre pláne nincs elég idő, így válogatni kell.

Azt azért megemlítem, hogy nem tekintem értelmiséginek magam, szóval a szavaimat is erős kételkedéssel kezeld!

UI:

Egy kis kiindulás, amíg konkrét weboldalakat nem írnak:

[link]

2021. dec. 3. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Én a klubrádiót ajánlom minden téren, online rádió verzióban és hírportálként egyaránt. Kell egy kis idő mire átlátod a dolgokat.

Annyi segítséget szeretnék adni, hogy pl.: ha szidnak valakit, akkor az lehet, hogy hamis vád alapján történik, mint pl.: a Gyurcsányozás. Nem szabad elhinni semmit annélkül, hogy a dolgok hátulját ne ismernénk.

Én a klubrádiót ajánlom minden téren, online rádió verzióban és hírportálként egyaránt. Kell egy kis idő mire átlátod a dolgokat.

2021. dec. 3. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Blikk Nők
2021. dec. 3. 23:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, meg fogom őket nézni!
2021. dec. 4. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!