Van olyan mobilinternet tarifa ami használható országosan? Igazából nem nagyon értek ehhez, csak mostanában gyakran fogok utazni (Londontól New York-ig stb), szóval olyan kellene ami mindenütt használható. Facebook miatt lenne a legfontosabb.
Kaptál már választ: roaming. Vagy ha független a telefonod, akkor minden országba beszerzel egy feltöltőkártyás mobilnettel ellátott SIM kártyát.
Persze a nyílt wifi még mindig olcsóbb.
Teljesen nem tudok Neked válaszolni, de én kint élek Londonban, és egy Lebara nevű feltöltőkártyát használok, amihez jár net.
Amikor hazamentem Magyarországra, tudtam használni ezt a netet simán. Nem is kellett semmit sem átállítanom (vagyis talán az adatroamingot, de szerintem az be is volt állítva).
A SIM kártya 1 font, a feltöltés 500 MB-ra 5 font, bár vannak jobb tarifák is, nekem nem kellett több net. Meg persze, független telefon.
Konkrétan Londonban van egy csomó feltöltőkártyás szolgáltató, talán az éri meg a legjobban, mert legrosszabb esetben lemerül a keret, és nem érnek meglepetések. :) Mint egy előfizetés esetében.
De bemehetsz esetleg egy-egy szolgáltatóhoz, hogy megkérdezd, miket tudnak Neked ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!