Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi tévő legyek? Bővebben lent

Mi tévő legyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Nekem nincs okos telefonom és még net sincs rajta és ezen szeretnék változtatni. Sajnos az sms-ezéssel csöppet nagy számlát csináltam és arra gondoltam, hogy (mivel Telenoros vagyok) megrendelem sms-ben a klikk internetelőfizetést. Csak bajban vagyok, hogy 100 MB mennyi idő netezésre elég? nagyrészt Facebookon csevegnék és talán néha néha böngésznék a neten. Szerintetek megéri? És ha átléptem a 100 MB korlátot mi történik? Azt olvastam, hogy fizetni nem kell érte, ha átléptem, de lelassul a net. De mennyire? Kicsit sok a kérdőjel bennem. Remélem valaki tud választ adni :) előre is köszönöm :)

2013. ápr. 16. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudlak megnyugtatni: fizetni mindenféleképp kell! Az tuti, hogy a mobilinternet ár-érték arányban a legrosszabb, csak annyi az előnye, hogy bárhol használhatod, ahol van lefedettsége a szolgáltatásnak (ez amúgy elég jó az országban). A 100Mbról meg annyit, hogy nagyon minimális, és sztem nem fogod vele kihúzni a hónap végéig. Min. 1GB kellene.

A havi korlát átlépése utáni lassítás, és plusz költségek pedig az adott szolgáltatótól/csomagtól függnek.

2013. ápr. 16. 21:43
 2/2 A kérdező kommentje:
sajnos a telefonom nem okos így nagyobbat azt írták az oldalon nem ajánlanak :/ akkor jobban megérné beszereznem egy okostelefont mi? am az oldalon azt írták, hogy ha átlépem a 100 MB-ot egy hónapban akkor nem kell fizetnem plussz költséget csak az adatforgalom sebessége 32/32 kbps :) ez nem tudom mennyire lassú :/ sajnos egyáltalán nem értek ehhez :(
2013. ápr. 17. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!