Van Magyarországon olyan (középiskolai) nemzetközi diákcsere program, ami lehetőséget ad arra, hogy Mongóliában (esetleg ehhez hasonló országban) tanulhassak?
Figyelt kérdés
Nézegettem az AFS, YFU, into oldalait, keresgéltem ebben a témában, de nem találtam semmit. Arra gondoltam hátha valaki itt tud segíteni. :)2016. júl. 8. 14:22
1/5 A kérdező kommentje:
(Hasonlók alatt olyanokra gondolok, mint pl. Kazahsztán. :D ) Tetszik ezeknek az országoknak a kultúrája.
2016. júl. 8. 16:25
2/5 Béluska2016 válasza:
Hát ha a hasonlóba még belefér Kína, Indonézia, Malajzia én inkább oda mennék...
3/5 A kérdező kommentje:
Azokat láttam, annyira nem érdekelnek. :(
2016. júl. 15. 09:09
4/5 anonim válasza:
AFS-t ajánlom neked! Ők segítenek neked mindenben, még abba is hogy melyik ország illik hozzád. Ottani önkéntesek segítenek, tartanak orientációkat, kiválasztást. Ezzel a programmal megyek Belgiumba cserediáknak. (közbe önkéntes is vagyok) Sajnos Mongólia nem szerepel AFSes országok között. Ha szabad kérdezni miért pont Mongólia?
5/5 anonim válasza:
Ilyen infot be tudsz szerezni adott országok követségein és kérhetsz segítséget ennek intézésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!