Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nektem sem működik egyik...

Nektem sem működik egyik Youtube Adblock sem?

Figyelt kérdés
2024. jún. 8. 12:28
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
18 - as A YouTube direkt azért rakja tele reklámokkal az oldalát, hogy fizessünk, hogy ne legyen reklám!
aug. 21. 09:29
 22/37 anonim ***** válasza:
30%

Nem. Nem azért.

Tudod a youtube fizet a tartalom szolgáltatóknak és azt az összeget amit kifizet azt valahonnan be is kell szedni.

Szóval vagy elviseled, hogy reklámokat kell nézned és esetleg ebből lesz a bevétel, vagy fizetsz hogy ne és akkor ebből lesz bevétel.

aug. 25. 11:27
 23/37 anonim ***** válasza:

Azt, hogy neked melyik felel meg jobban azt már te döntöd el.

Ha inkább nézed a reklámokat akkor ingyen van a tartalom.

aug. 25. 11:32
 24/37 anonim ***** válasza:

"Tudod a youtube fizet a tartalom szolgáltatóknak és azt az összeget amit kifizet azt valahonnan be is kell szedni."

Ha azt hiszed hogy ehhez a reklámokból és az előfizetőkből pont a vízfelszínen tudnak maradni, akkor eléggé naiv vagy.

aug. 25. 11:39
 25/37 anonim ***** válasza:
Ezt nem állítottam, de mivel fizet is a tartalmakért amit az ő szolgáltatásán keresztül tudsz elérni, talán jogos, hogy vár némi ellentételezést. Próbáld meg ezeket a videókat úgy elérni, hogy ők nem adják hozzá a szolgáltatást. :)
aug. 25. 11:43
 26/37 anonim ***** válasza:

Láthatólag eléggé fordítva ülsz a lovon...

A Youtube alapvetően egy INGYENES video-megosztó szolgáltatás, nem pedig prémium tartalomszolgáltató (mint pld. a Netflix), márpedig eléggé jelentős a különbség a kettő között, még ha meg is próbálod összemosni a kettőt. Ugyanis a Youtube-nak nem kötelessége fizetnie semmilyen tartalomért a feltöltőknek, az hogy ők (kb a Google felvásárlás óta) idővel kidolgoztak egy motivációs rendszert, már teljesen más lapra tartozik. Nyílván ehhez van és lesz is joguk, nekem meg jogom van blokkolni a kéretlen reklámokat.

aug. 25. 13:44
 27/37 anonim ***** válasza:

Akkor Blokkold, ameddig tudod.

De mivel ők alapvetően ingyenesen nézhetővé teszik a tartalmakat nem értem mi a probléma. Nézheted ingyenesen, csak el kell viselned a reklámokat. Vagy ha nem akarod akkor fizethetsz azért, hogy ne kelljen.

aug. 25. 13:49
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
csak mondom, hogy a blokkolók valszeg működnek még egy darabig, mindig lesznek újabbak és újabbak, de biztos, hogy előbb utóbb mindegyiket használhatatlanná teszik.
aug. 25. 13:58
 29/37 anonim ***** válasza:
28 - as. te valami jós vagy?
aug. 25. 17:14
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen, évek óta folyamatosan használhatatlanná teszik, azt köszönik szépen mégis működnek.
aug. 25. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!