Nektem sem működik egyik Youtube Adblock sem?
Nem. Nem azért.
Tudod a youtube fizet a tartalom szolgáltatóknak és azt az összeget amit kifizet azt valahonnan be is kell szedni.
Szóval vagy elviseled, hogy reklámokat kell nézned és esetleg ebből lesz a bevétel, vagy fizetsz hogy ne és akkor ebből lesz bevétel.
Azt, hogy neked melyik felel meg jobban azt már te döntöd el.
Ha inkább nézed a reklámokat akkor ingyen van a tartalom.
"Tudod a youtube fizet a tartalom szolgáltatóknak és azt az összeget amit kifizet azt valahonnan be is kell szedni."
Ha azt hiszed hogy ehhez a reklámokból és az előfizetőkből pont a vízfelszínen tudnak maradni, akkor eléggé naiv vagy.
Láthatólag eléggé fordítva ülsz a lovon...
A Youtube alapvetően egy INGYENES video-megosztó szolgáltatás, nem pedig prémium tartalomszolgáltató (mint pld. a Netflix), márpedig eléggé jelentős a különbség a kettő között, még ha meg is próbálod összemosni a kettőt. Ugyanis a Youtube-nak nem kötelessége fizetnie semmilyen tartalomért a feltöltőknek, az hogy ők (kb a Google felvásárlás óta) idővel kidolgoztak egy motivációs rendszert, már teljesen más lapra tartozik. Nyílván ehhez van és lesz is joguk, nekem meg jogom van blokkolni a kéretlen reklámokat.
Akkor Blokkold, ameddig tudod.
De mivel ők alapvetően ingyenesen nézhetővé teszik a tartalmakat nem értem mi a probléma. Nézheted ingyenesen, csak el kell viselned a reklámokat. Vagy ha nem akarod akkor fizethetsz azért, hogy ne kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!