Van valamilyen adblock ami működik youtubeon? Esetleg meg lehet oldani hogy mobil és TV appon is működjön?
Figyelt kérdés
Igazából egyáltalán nem zavarnak a hirdetések, csak a politikai jellegűek, bármelyik oldaltól is jöjjön. Megnézek 3 idegesítő alzás reklámot is, csak ne kelljen egy politikait se megnéznem...2024. jún. 5. 16:37
1/8 anonim válasza:
Amelyik nem tetszik, azt letilthatod.
2/8 A kérdező kommentje:
Kb egy hónapja én is így gondoltam, de hirdetőt nem lehet letiltani, csak konkrét hirdetéseket. Aminek így nem sok haszna van, mert végtelen mennyiségű van, folyamatosan tiltogatom mindet, de jönnek újak :/
2024. jún. 5. 16:49
3/8 anonim válasza:
A premium meg olcsóbb, mint egy mozijegy...
4/8 anonim válasza:
Fizess elő prémiumra. Gépen még talán az uBlock origin működik, de TV-re nem hiszem, hogy van más megoldás.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Fizesd ki a prémiumot, ég és föld a különbség mobil eszközön/tévén a nézési élményben. Összeálltok hatan és havi 450 forintra jön ki, ezen nincs mit morfondírozni, hogy nem vajon megéri-e.
7/8 SIDLER22 válasza:
Gépen nekem Firefox + uBlock Origin van. Telefonon szintén. TV-be meg sajnos nem tudok segíteni :(
8/8 anonim válasza:
Ha TV-n és telefonon akarod, oda hálózat szintű védelem kell.
Például Pi-Hole vagy PfSense.
Alkalmazásszinten böngészőben használhatszuBlock Origin és/vagy uMatrix és/vagy noScript tartalomblokkolót.
Youtube-ot nézhetsz invidious proxyn keresztül, pl:
Vagy használhatsz privacy klienst PC-re:
Ebben be lehet állítani, hogy a szponzori szegmenseket is automatikusan átlépje.
Telefonra:
Illetve ezt még nem próbáltam, de ígéretesnek tűnik ez is:
Bár ennél nem a reklámmentesség a célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!