Meggyespupák kérdése:
Vírusos lett a mobilom a youtube-os mp3-ra konvertáló oldaltól?
Figyelt kérdés
Mivel nem linkelhetem be a weboldalt, leírom így: a google-be ezt írjátok be "youtube mp3" és az első weboldalról lenne szó a .org-osról.
Felmentem a mobilommal erre a honlapra, mert ugye le akartam tölteni a youtube oldaláról valamelyik zenét. Aztán kiírta a telefonom, hogy vírusos lett és töltsek le egy programot. Nekem ez nagyon gyanús. Ha gépről látogatom meg azt a weboldalt egyáltalán nem jelez vírust! Akkor most vírusos lett a telefonom vagy ez csak egy becsapás? Pont a youtube mp3-as oldal lenne vírusos? Ha nem kaptam vírust melyik program vagy mi okozza, hogy ezt az üzenetet kapom meg?
2016. aug. 8. 04:05
1/1 anonim válasza:
Szia,nem lett vírusos a telefonod ez egy olyan hirdetés ami embereket átírányít egy olyan oldalra ahol ki írja,hogy vírusos a telód közben semmi baja.Ne töltsd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!