Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Találok a neten PDF-ből...

Találok a neten PDF-ből Wordbe konvertáló programot?

Figyelt kérdés

találtam elég sokat de aztán ahogy letöltöm, mindről kiderül h fizetős, amelyik meg nem, az persze cseszik működni.

valaki tud ajánlani egy ténylegesen is ingyenesen működőt?

2016. júl. 14. 23:19
 1/10 anonim ***** válasza:

a word meg tudja nyitni a pdf fájlokat.

file--megnyitás-->kiválszot a pdf-et és kész

Meg fogja kérdezni, hogy átkonvertálhatja-e, rányomsz, h igen vársz 1-2 percet és kész.

2016. júl. 14. 23:25
 2/10 A kérdező kommentje:
nekem mindenféle összevissza karaktereket ad ki :(
2016. júl. 15. 07:48
 3/10 A kérdező kommentje:
de nem nem nem is értelek, amit te írtál, azt próbálom, de nekem ugyan nem ad ilyen lehetőséget. eleve ha fileből akarom megnyitni, akkor nem is mutatja a pdf-eket ... azaz nem nyitja meg. ami megnyitja az meg összekutyulja, használhatatlan.
2016. júl. 15. 07:50
 4/10 Lajos54 ***** válasza:

No persze attól is függ, hogy hányas Word...

Sokan azt hiszik, csak az létezik, ami nekik van.

Egyébként a LibreOffice (ingyenes) is egész jól bír vele, természetesen attól függően, hogy mi volt a pdf eredete. Mondjuk beszkennelt könyv-lapokból nem fog szerkeszthető dokumentumot csinálni.

Erre a különféle OCR (szövegfelismerő) programok valók. Például néhány a választékból: [link]

Mindegyiknél az a helyzet, hogy a karakterfelismerés erősen függ attól, mi volt a pdf forrása. Ami egyik pdf-nél úgy tűnik, tökéletes, az a másiknál elbukik...

2016. júl. 15. 08:25
 5/10 A kérdező kommentje:
igen, az OCR-rel én is jártam úgy, hogy az egyik oldalt tökéletesen konvertálta, míg a másikat nem, mert rosszabb volt a minősége. de mindenképp az kellene, megnézem amit linkeltél köszi.
2016. júl. 15. 08:50
 6/10 anonim ***** válasza:
#1 vagyok, nekem a 2013-as és a 2016-os Word megnyitja a PDF-et hiba nélkül.
2016. júl. 15. 11:30
 7/10 A kérdező kommentje:

nos fiúk-lányok, rengeteget kipróbáltam, és naná h az utolsó lépés a telepítésnek mindig az h fizessek ...

Valaki tud nekem olyan bombabiztos verziót ajánlani, amit le tudok szedni a netről, és tehát

1, wordből > pdf

2, pdf-ből > word

(2013-as word amúgy, a pdf meg a legrisebb)

2016. júl. 31. 08:10
 8/10 anonim ***** válasza:
2016. júl. 31. 08:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Az Adobe Acrobat Pro DC tud ilyet. Fizetős szoftver, de a próbaverzió 30 napig ingyenes:

[link]

2016. júl. 31. 10:58
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi
2016. aug. 1. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!