AdBlock nem működik a Youtube-on (Chrome). Miért?
Sziasztok!
Nem régiben a videók indítása előtt feljött egy fehér kép, mellette a "skip ad" (vagy valami hasonló) szöveggel, majd Adblock törlése és újra telepítése során már a hirdetéseket is feldobta a Youtube.
Valakinek van tippje, hogy ez hogyan orvosolható? (A böngésző megtartása mellett).
*UPDATE:
Közben feldobta hasonló kérdéseket a Gyakorikérdések, ahol láttam, hogy az "uBlock Origin"-t ajánlották... Kipróbáltam, működik.
De viszont kíváncsi lennék továbbra is, hogy Youtube-on miért nem működik rendesen az AdBlock.
Aki tud róla valamit, kérem ne tartsa magába!
Előre is köszönöm a válaszokat!
igen, én is ajánlottam többször itt az uBlock Origin-t
az adblock pro vagy mi volt amit használtam és az megszűnt létezni. se at uBlock Origin most működik.
tudom nem kellene, mert sokan abból élnek, de ha minden reklámot megnézek akkor 1-1,5 órát elcseszek az életemből naponta... ha normális rendes, RÖVID reklámok lennének nem lenne egy szavam sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!