Miért nem működik az ADblock?
Figyelt kérdés
Legutóbbi Chrome frissítés óta a YouTube videók előtti reklámokat nem blokkolja. Próbáltam újratelepíteni, a bővítmény mutatja is az oldalon blokkolt elemek számát, de a videók előtti reklámok nem tűnnek el.. Ötletek?2022. dec. 13. 05:56
1/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi baja lehet. De van egy másik reklámblokkoló, adj egy esélyt neki is. Ő tiltja a videós reklámokat.
A neve:
UBlock origin.
2/19 anonim válasza:
Az ADblock egy ideje felejtős. Ha jó reklámblokkolót akarsz, ami meg is fogja a reklámokat, akkor uBlock Origin. em esélyt kell neki adni, hanem használni és nincsen reklám sehol.
3/19 anonim válasza:
Én is az uBlock Origin-t ajánlom. Már sok éve használom. Nekem bevált, nincs vele problémám.
4/19 anonim válasza:
megkerüli a reklám a blockert
keress más progit
5/19 anonim válasza:
Ez egy macska-egér harc. Kikerülik a blokkolót, aztán idővel a blokkoló is frissül és kezdődik elölről.
6/19 anonim válasza:
Nem kezdik már simán chrome-ban legyilkolni a blokkolókat? Mintha pár hónapja lettek volna erről hírek, hogy chrome-ban nem elhet majd könyedén blokkolni.
7/19 anonim válasza:
Volt valami hír róla, hogy nem fog működni..
De ott az ublock, nekem tökéletesen működik.
Esetleg ott a Brave (egy másik böngésző) ebben meg van beépített.
8/19 anonim válasza:
Januártól az összes chromium alapú böngésző le fogja titltani az összes reklámblokkolót. (Microsoft Edge, Chrome, Opera)
A Firefox ellenben továbbra is működni fog reklámblokkolókkal.
10/19 A kérdező kommentje:
Ublock tényleg jó, köszi az ajánlásokat. Bár eléggé reklámszagú az első 3 válasz :D
2022. dec. 13. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!