Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Érdemes lenne Youtube Prémiumr...

Érdemes lenne Youtube Prémiumra előfizetni ezek után? vagy jó a különféle reklámblokkolók?

Figyelt kérdés

Gondolkozom egy ideje hogy a Youtube Prémiumra fizessek elő, mert bármikor lelőhetik a különféle reklámblokkolókat ( Köztük a Ublock origint is.) mivel már majdnem 100 millió előfizetője van ezek után érdemes lenne előfizetni? vélemények?

[link]

2024. febr. 5. 20:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%
A uBlock Origin nekem mindig tökéletesen működött. Egy ennyire undorító szemét cég egyébként sem érdemli meg, hogy fizess nekik.
2024. febr. 6. 08:11
 12/21 anonim ***** válasza:
55%

Nem fizetek. Te se fizess.

Firefox + uBlock Origin.

2024. febr. 6. 09:42
 13/21 anonim ***** válasza:
45%
A pénz amibe kerülne havonta, tényleg nem egy eget rengető összeg. Sőt, ha családos vagy és egyszerre használjátok a Youtube-ot okostévén, laptopon, telefonon, akkor még én is azt mondom hogy megéri, pláne ha kihasználod a Youtube Mjúzikot. De ha egyedül használod, akkor jobb érzés az hogy nem hagyod magadat lehúzni és vagy annyira rafkós hogy ismered a módját a reklámblokkolásnak. Az emberek többsége eléggé sötét ilyen téren és inkább elkezdenek fizetni, engedve a zsarolásnak.
2024. febr. 6. 10:20
 14/21 anonim ***** válasza:
82%
Szóval azért akarsz előfizetni mert ha van 100 millió előfizető, akkor neked is megéri?
2024. febr. 6. 12:41
 15/21 anonim ***** válasza:
50%

"vagy annyira rafkós hogy ismered a módját a reklámblokkolásnak"

A család nem ismerheti?

"inkább elkezdenek fizetni"

Ez miért baj, ha azt írod, "nem egy eget rengető összeg", "megéri"?

Zsarolás? Mégis ki zsarol? De ha család fizet elő, őket nem zsarolták?

2024. febr. 6. 12:41
 16/21 anonim ***** válasza:
11%

Világosan fogalmaztam, az már legyen a te gondod ha nem értetted meg és emiatt az élő fába is belekötsz.

2024. febr. 6. 12:48
 17/21 anonim ***** válasza:
89%

Vagy fizetsz, vagy blokkolsz, a te dolgod.

Nekem van egy előfizetésem, de több gépem is van és nem mindegyiken vagyok állandóan bejelentkezve és azokon blokkolok. Tegnap éppen az egyik ilyen másik gépen nyitottam meg a youtube-ot, se bejelentkezés, blokkolás kikapcsolva valamiért, rögtön jött is a következő videó előtt egy politikai propaganda hirdetés, erre azonnal vissza is kapcsoltam, egy kattintás és oldal frissítés, no idegesítő reklám.

Weboldalakon is szoktam blokkolni, mert nem vagyok kíváncsi olyan undorító google egyenhirdetésekre, hogy valószínűleg férgeim vannak és vegyek féregirtó tablettát, vagy amik valamilyen teleshopos vackot akarnak rám melegíteni háromszoros áron, vagy hogyan gazdagodjak meg gyorsan, munka nélkül. Az ilyenekre nem vagyok kíváncsi. Ezek után a szolgáltatók csodálkoznak, hogy aki tudja az blokkolja a reklámokat. Egyszerűen nem ismerik a minőségi, nem offenzív reklámozást. Ahelyett, hogy minőséget vinnének a reklámozásba, inkább fenyegetőznek a szolgáltatók.

2024. márc. 25. 14:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Megéri okostévén csak úgy lehet kilőni a hirdetést, más streamingre nem fizetnék elő, Netflix, Max, Disney+, SkyShowtime, RTL+, satöbbire
2024. júl. 8. 22:55
 19/21 anonim ***** válasza:
76%
#18 Létezik reklámblokkolós router is, ami nem engedi betölteni a reklámot tartalmazó címeket. Azzal okostévén is tudod blokkolni a reklámokat, meg minden eszközön, ami arra a routerre csatlakozik.
2024. júl. 9. 07:57
 20/21 anonim ***** válasza:
45%
Egyébként a Youtube megint elkezdett hébe-hóba figyelmeztetéseket küldeni (Chrome, PC, AdSpeedUp), de nem blokkolják a filmeket.
2024. júl. 9. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!