Érdemes lenne Youtube Prémiumra előfizetni ezek után? vagy jó a különféle reklámblokkolók?
Gondolkozom egy ideje hogy a Youtube Prémiumra fizessek elő, mert bármikor lelőhetik a különféle reklámblokkolókat ( Köztük a Ublock origint is.) mivel már majdnem 100 millió előfizetője van ezek után érdemes lenne előfizetni? vélemények?
Nem fizetek. Te se fizess.
Firefox + uBlock Origin.
"vagy annyira rafkós hogy ismered a módját a reklámblokkolásnak"
A család nem ismerheti?
"inkább elkezdenek fizetni"
Ez miért baj, ha azt írod, "nem egy eget rengető összeg", "megéri"?
Zsarolás? Mégis ki zsarol? De ha család fizet elő, őket nem zsarolták?
Világosan fogalmaztam, az már legyen a te gondod ha nem értetted meg és emiatt az élő fába is belekötsz.
Vagy fizetsz, vagy blokkolsz, a te dolgod.
Nekem van egy előfizetésem, de több gépem is van és nem mindegyiken vagyok állandóan bejelentkezve és azokon blokkolok. Tegnap éppen az egyik ilyen másik gépen nyitottam meg a youtube-ot, se bejelentkezés, blokkolás kikapcsolva valamiért, rögtön jött is a következő videó előtt egy politikai propaganda hirdetés, erre azonnal vissza is kapcsoltam, egy kattintás és oldal frissítés, no idegesítő reklám.
Weboldalakon is szoktam blokkolni, mert nem vagyok kíváncsi olyan undorító google egyenhirdetésekre, hogy valószínűleg férgeim vannak és vegyek féregirtó tablettát, vagy amik valamilyen teleshopos vackot akarnak rám melegíteni háromszoros áron, vagy hogyan gazdagodjak meg gyorsan, munka nélkül. Az ilyenekre nem vagyok kíváncsi. Ezek után a szolgáltatók csodálkoznak, hogy aki tudja az blokkolja a reklámokat. Egyszerűen nem ismerik a minőségi, nem offenzív reklámozást. Ahelyett, hogy minőséget vinnének a reklámozásba, inkább fenyegetőznek a szolgáltatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!