A Facebook is kezdi kiiktatni az Adblock vagy hasonló reklámblokkolókat vagy bug?
Sziasztok Eddig nem volt a Faceval az adblock vagy hasonló volt a gépemen, ma reggel a Facera fellépve, asztali pc és van rajta Adblocker plus, és ezt írta ki.. a hirdetésblokkoló blokkólja az ismerőseim bejegyzéseit, az elmúlt 7 napban x ismerős bejegyzést blokkolt, kapcsoljam ki hogy zavar mentesen menjen tovább, nem kapcsoltam ki, egyenlőre minden rendben..
A face is kezdi majd kiiktatni az adblock és hasonló reklámblokkolókat mint a Youtube esetében is? vagy ez újabb face bug?
Ha lehet troll válaszoktól kíméljetek..
Mára már az AdBlockPlus nem elég hatékony. Simán lehet, hogy a reklámblokkolót a Facebook is elkezdi szűrni, azonban javaslom, hogy töröld le az AdBlockPlust, és felejtsd el, mint egy rossz álmot. Helyette telepítsd az UBlock origint. A napokban bizonyára az UBlock Origin átesett egy elég komoly frissítésen, mert hosszú idő után a gyakori kérdésekről is eltüntek a reklámok. Nemrég ilyen sportszer reklámok voltak, valami kutyás reklám is volt, de mostanában nem látom őket. És a YouTube is megy rendesen, meg minden más is. Nem tudom, hogy mikor láttam legutóbb reklámot.
De egyébként ezt a reklámblokkoló kiiktatós hülyeséget le kell szarni, mert ahogy az oldalak elkezdenek iktatósat játszani, a reklámblokkolók is felveszik a harcot, és minden megy tovább. Ez eddig is így volt, és ezután is így lesz, mert kissebb oldalak már ezer éve nyomatják kissebb nagyobb sikerrel ezt a reklámblokkoló kiiktatós hülyeséget. Ne menjünk messzire, ott a videa, vagy az Indavideo, akik már évek óta blokkolják a reklámblokkolókat, és valahogy azóta is átsiklik az UBlock a szűrőn, és az élet szép. Csak most egy nagy techvállalat kitalálta, hogy akkor most ők is elkezdik blokkolni, de ebből a reklámblokkolósok (UBlock, vagy Adguard) semmit nem fognak látni, pont mint eddig. Ez is lecseng majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!