Érdemes lenne Youtube Prémiumra előfizetni ezek után? vagy jó a különféle reklámblokkolók?
Gondolkozom egy ideje hogy a Youtube Prémiumra fizessek elő, mert bármikor lelőhetik a különféle reklámblokkolókat ( Köztük a Ublock origint is.) mivel már majdnem 100 millió előfizetője van ezek után érdemes lenne előfizetni? vélemények?
Te szíved joga. Mi bent vagyunk 5-en egy családban és fizetünk érte havonta 600 Ft-ot ami nem egy nagy összeg azért. Hallottam valaki úgy csinálja be VPN-ezik Afganisztánba és ott fizet elő amivel kerül kb 200 ft-ba. Lehet trükközni az árakon.
Számomra mindenféleképpen fontos a Youtube Premium mert 90%-ban telefonon nézek Youtube tartalmat, néha pedig ki Chromecastolom TV-re. iOS-re nem nagyon hallottam még adblockos youtubeot, így csak Premium maradt egyetlen lehetőségnek.
+ jönnek az extra featurek, hogy Picture in Picture mód amit nagyon gyakran használok, lezárt kijelzővel is megy a videó, illetve Youtube Music jár hozzá ajándékba (én nem használom de ismerőseim igen Spoti helyett). 1210 órát néztem reklámmentesen 2 év alatt.
Meg nekem jobb érzés, hogy egy szolgáltatást tisztán használok, illetve tartalomgyártó se esik el a bevételtől mert nem blokkolja adblocker a reklámokat nálam.
De ezek az én meglátásaim, teljes mértékben megértem az adblocker használókat, tényleg idegesítő egy 5 másodperces videóért meg kell nézni 2x30 másodperces reklámot.
Én ezért fizetem, gondold át NEKED megéri-e előfizetni, ne tőlünk kérdezd mert ez elég szubjektív.
Nem érdemes. Asztali böngészőnél Firefox és uBlock Origin, Androidos telefonon Revanced, és van iOS-re is megoldás, de annak nem ugrik be a neve.
Még ha egy kis, feltörekvő cégről volna szó, akkor azt mondanám fizess, de arról a Googleről beszélgetünk, aki kilóra eladja az adataidat jó pénzért, botokat használ moderálásra, amiket emberek nem ellenőriznek... Hidd el, nem fognak csődbe menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!