Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Idegesítő a reklám? Van e...

Idegesítő a reklám? Van e olyan reklámblokkoló előfizetés, ami mindenhol leblokkolja őket?

Figyelt kérdés

Reklám költségéből lehetne fejleszteni azt a terméket hogy egészséges legyen illetve hatásos, és tényleg jó. A legjobb dolgok amik tényleg jók általában nincsenek reklámozva. Másik az hogy a világon ennyi pénz nincs amiből mindegyik reklámozott cuccot meg lehetne venni. Sokadik meg hogy nem is érdekel, mert nem. Meg ez a személyre szabás sem működik náluk, mert pelenkát meg baba cuccokat reklámoznak mikor még barátom sincsen.

Alapból is az marad inkább meg, ami rövid és tömör. De ezek hosszúak, és hangosak kényszerítenek szinte, hogy végig nézzem, mert elhajtani nem lehet őket sokszor.

Engem csak megijesztenek mindig mikor a halk film megy, mert olyan hangosak...

2023. okt. 7. 20:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Jöjjünk ösze, nekem nincs barátnőm, de pár streaming platformra elő vagyok fizetve. Annyival kevesebb lesz a reklám, a baba és pelenkareklámon meg majd még dolgozunk:)
2023. okt. 7. 21:06
 2/12 A kérdező kommentje:

🤣🤣🤣

Köszi.

2023. okt. 7. 21:10
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
uBlock megoldja, vagy ha mondjuk TV-n stb akarod akkor meg routerből blokkolod és problem solved, nem kell semmire előfizetni hozzá.
2023. okt. 7. 21:28
 4/12 anonim ***** válasza:

"Engem csak megijesztenek mindig mikor a halk film megy, mert olyan hangosak..."

Tehát TV-re akarsz reklámblokkolót?

2023. okt. 7. 21:50
 5/12 A kérdező kommentje:
Telefonon. Mindent ezen csinálok, mert se tv se laptop. Így sokkal egyszerűbb.
2023. okt. 7. 23:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Hogyan nézel TV-t telefonon?
2023. okt. 8. 08:53
 7/12 anonim ***** válasza:

Youtubeon mondjuk?

És nem tévét, filmet mondott

2023. okt. 8. 08:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha az egész készüléken akarsz blokkolni, akkor saját vpn-es, globális megoldás kell, pl. Blokada, Adaway.
2023. okt. 8. 12:24
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem igazán ismerem ezeket a programokat, csak nézek miket mondatok.
2023. okt. 8. 14:31
 10/12 anonim ***** válasza:
49%
Ha összeköltözünk, beveszlek a Netflix-embe
2023. okt. 8. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!