Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kiléptem a Google-fiókból....

Kiléptem a Google-fiókból. Visszalépni pénzbe kerül?

Figyelt kérdés
Szokásos díjszabást említenek.
2024. febr. 3. 16:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
wtf???
2024. febr. 4. 09:05
 12/23 A kérdező kommentje:

"A Google mostantól Google-fiók nélkül is engedi használni a Gmailt, annak minden előnyével: jó hír ez a Yahoo és az Outlook felhasználóinak is."(2016)

Nemrégen meg azt olvastam, hogy eztán(a dátumot nem tudom, de mintha friss lett volna a hír) Google-fiók szükséges Gmail használatához.

2024. febr. 4. 09:31
 13/23 A kérdező kommentje:
vagy inkább csak a létrehozáshoz, azt gondoltam, úgy értettem, a meglévőkre nem vonatkozik.
2024. febr. 4. 09:33
 14/23 anonim ***** válasza:

"A Google mostantól Google-fiók nélkül is engedi használni a Gmailt, annak minden előnyével: jó hír ez a Yahoo és az Outlook felhasználóinak is."(2016)

A cikk félrevezető a Gmailify: A Gmail legjava, @gmail cím nélkül!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez androira készült a Gmailt klienként használva jelenít meg más email szolgáltatók leveleit. Yahoo ,Outtlok stb.

2024. febr. 4. 11:14
 15/23 A kérdező kommentje:
Juj, tényleg. Nem kéne beérnem egy mondattal a cikkből. Akkor a 2. megjegyzésem is ilyesfajta félreértés. Visszavonultam. Jobb, ha meg sem szólalok a témában.
2024. febr. 4. 11:51
 16/23 A kérdező kommentje:

Azért azt újfent nem értem, hogy amikor itt bóklásztam a témában, a Google-fiók kikapcsolt állapotában, megjelent a gmailes címem, meg a figyelmeztetés, hogy nincs másodlagos email megjelölve(azt hittem, van)

Ha olyan nélkülözhetetlen a kapcsolat.

2024. febr. 4. 12:12
 17/23 anonim ***** válasza:

Hogyan regisztrálhat a Google-on Gmail-fiók létrehozása nélkül

[link]

Te így hoztad létre?

2024. febr. 4. 12:33
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez a helyes link bocsi.

2024. febr. 4. 12:37
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy. Már nem emlékszem. Én csak ilyen hályogkovács-módra matatok, aztán remélem, hogy valami rámragad. Az egyik böngészőben nyitva volt a fiók. :(
2024. febr. 4. 12:44
 20/23 anonim ***** válasza:

Tehát van egy Gmail fiókod amihez csatolva van egy Google fiók amit a Gmail levelezőből érsz el.

És van egy külön Gmail levelező nélkül létrehozott Google fiókod?

2024. febr. 4. 13:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!