Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A facebook 180 napra letiltott...

A facebook 180 napra letiltott, egy félreérthető kép miatt, van esély hogy feloldjak, vagy egyaltalan valaszoljanak?

Figyelt kérdés
180 napra felfüggesztették a fiókomat, egy olyan kép miatt, amin egy húsleves van, csak maga a hús része egy férfi nemiszervre hasonlít. Ezt gondolom jelentettek, es gyermek szexualis kizsakmanyolasaval lettem felfuggesztve. Kértem ellenvetést, irtam emailt, volt hogy azert ennel sokkal durvabb dolgokat is kuldtek be csoportba de sose volt ki tiltva senki. Az lenne a kerdesem, mennyi az esely hogy visszakapom a profilom? Vagy hogy valaszolnak? Gondolom AI automatikusan tiltotta, de ember nezi at a fellebbezest.

ma 08:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Nulla esély van rá. A Facebooknál gyakorlatilag nincs support.
ma 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!