Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Erre van esély?

Erre van esély?

Figyelt kérdés
[link]

nov. 17. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Csak feltételes módban mer fogalmazni a cikk, nem tényként. Ettől függetlenül esély van, miért ne lehetne? A jogtulaj megkapja így is a pénzét, onnantól kezdve őt már nem érdekli hogy kikhez jut el.
nov. 17. 12:44
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Mindenre van valamennyi esély.
nov. 17. 12:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Az nagyon sok pénz, még az Uránuszról is látszik. A Forma 1 pedig a pénzről szól.

El kell felejteni a régi dolgokat, az F1 show már régóta az amerikaiak tulajdonában van.

Szerintem a tv adókról nem fog eltűnni a közvetítés, csak nem a Liberty-nek fizetnek majd hanem az Apple-nek. Rengetegen nézik a közvetítéseket és a mind mind reklámbevétel. Erről nem fognak lemondani. Ráadásul kitörne a parasztgyalázat ha sokan nem tudnák nézni. Nekem szinte mindenem Apple, de még nekem sincs Apple TV+ előfizetésem és az F1 miatt sem fizetnék elő, faterom meg azt sem tudná miről beszélek ha elmondanám neki hol tudja majd nézni a futamokat.

Szóval ha meg is veszi az Apple a jogokat, attól még nagy velószinüséggel ugyanúgy nézhetjük majd a tv-ben.

nov. 17. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!