Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kiléptem a Google-fiókból....

Kiléptem a Google-fiókból. Visszalépni pénzbe kerül?

Figyelt kérdés
Szokásos díjszabást említenek.
2024. febr. 3. 16:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem...
2024. febr. 3. 17:03
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
nem
2024. febr. 3. 17:07
 3/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kaptam egy kódot, benn is vagyok. Szokás ebből a fiókból kilépegetni?
2024. febr. 3. 17:15
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor és ahányszor lépsz ki, amikor csak akarsz. Ez csak egy kijelentkezés a munkamenetből, a fiókod és tartalma érintetlen marad. Annyi megkötést hoztak be nemrég, hogy ha 2 évig nem lépsz be a fiókot inaktivitás miatt törlik.
2024. febr. 3. 18:13
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Napi szinten használod akkor nem érdemes kilépni , de ha a héten csak egyszer akkor már érdemes.

A belépett fióknak van némi biztonsági kockázata.

Gondolom a kódot a fiokhoz csatolt telefonodra kaptad. A fiókból letölthető 10db egyszerhasználatos kód. Arra szolgál ha a telefonod elhagynád akkor ezzel ki tudod váltani a telefonra kapott kódot. Máskülönben kód hiányában kizárod magad a fiókból és nem tudsz bejelentkezni. Egyre több ilyes eset történik mert ezzel nincsenek tisztába.

2024. febr. 3. 20:11
 6/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, valami ilyesmire gyanakodtam. Talán meg is kéne szüntetnem, mert a gmail megmarad, böngészőnek többnyire az Edge-et használom, nem is tudom, minek hoztam létre a fiókot annak idején. Talán mert nem szólhattam hozzá videókhoz, leginkább hangoskönyvekhez. Na, enélkül egész jól meglennék. Talán egyelőre azért mégiscsak maradok a kikapcsolt állapotnál, csak előbb egy kicsit kicifrázom a jelszót. :)
2024. febr. 3. 21:19
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod használni de törölni sem kilépve 2 évig nincs gond. Tétlen fiókot 2 év után törli a Google. Legalább is ez lett bejelentve. Erős jelszó kétfaktoros hitelesítés és másodlagos email cím legyen megadva. Helyreállítási kódok letöltve. Ha később be szeretnél lépni ezekre szükséged lehet.
2024. febr. 3. 21:36
 8/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ehhez tartom magam.
2024. febr. 3. 22:22
 9/23 anonim ***** válasza:
A Google fiók = Gmail fiók, nehogy letöröld. Az összes Google szolgáltatást 1 db közös fiókból éred el, ha azt törlöd akkor minden hozzáférést töröl (Youtube, Gmail, Maps, Naptár, Névjegyek stb.).
2024. febr. 4. 08:33
 10/23 anonim ***** válasza:

“böngészőnek többnyire az Edge-et használom, nem is tudom, minek hoztam létre a fiókot annak idején. “

Engem ez zavart meg. Nem te hoztad külön létre hanem kaptad a Gmail fiókkal együtt.

Amikor létrehoztad a Gmail levelező fiókot vele együtt kaptad a Google fiókot. Ezek egymáshoz tartoznak. Ha törlöd a Google fiókot vele együtt a Gmailt is. Nem kell bántani maradhat így. Lehet hogy nem használod a társított fiókban lévő szolgáltatásokat de szétszedni nem tudod.

Köszönet az előttem szólónak a szemfülességért!

2024. febr. 4. 09:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!