Létezik, hogy egyes webshopokban nem lehet bankkártyával fizetni, csak szó szerint banki átutalással vagy kiszállításkor készpénzzel?
Bocsi, ha alapkérdés, de olyan ritkán vásárlok online. Eddig minden alkalommal működött az, hogy beírtam a bankkártyaszámom, nevem, stb, és 1-2 sms-kód megadás után a bankomon keresztül le is vonták a rendelésem árát szállítási ktggel együtt, és lehetett várni a futárt, akitől csak átvettem az árut és ennyi.
Ezt értené a webshop banki átutalásnak? Vagy szó szerint miután megrendeltem a cuccokat, adnak majd egy számlaszámot és oda kell elutalnom a rendelésem árát???
Van olyan weboldal, nem is kevés, ahol tényleg az van hogy meg van adva a számlaszámuk, és rendelés után át kell utalni nekik a vásárlás összegét, közleménnyel mindennel.
Én se értem az ilyet, de elég sok oldal nem képes 21. századi módon működni, olyan is van ahol még ilyen opció sincs, csak utánvét. Arra már ki se térek hogy PayPalt szinte sehol nem fogadnak el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!