Milyen megbízható műszaki webáruházak vannak?
Venni akarok karácsony előtt egy notebookot. 75-80 ezer ft-om lesz rá, de szörnyűlködve tapasztaltam, hogy a notebook üzletekben sőt még a Tescoban a Tesco gazdaságos gépek is mind 90 ezer ft-tól kezdődnek. Amennyi pénzem van abból csak használtra futná amivel nem szeretnék kockáztatni, ezért körbe néztem a neten. Több elfogadható gépet találtam ezen az áron és mindnél 2 éves garanciát és a kiszállítási díj se lenne sok.
Kérdésem, hogy melyek azok a webáruházak ahol érdemes vásárolni, nem lopják le a bankszámlámat és ilyesmik?
Nem fognak vissza élni az adataiddal!
Most volt Black Friday az eMag-on ott vehettél volna jó áron. Azon kívül www.laptop.hu
De ilyen áron sajnos nagyon gagyi gépeken tudsz venni, próbálj használtan(hardverapro.hu)
A webáruházak 99%-a nem foglalkozik a bankszámla adataiddal, mert az egyik bank bankkártyás felületét használják. Csak a bank kapja meg az adatokat.
75-80 ezer Ft kevés egy tisztességes notebookra. Ha nem akarsz kockáztatni, akkor gyűjts még hozzá legalább 30-40 ezer Ft-ot és vegyél egy nem túl nagy tudású, de megbízható gépet!
Am. nekem op. rendszer nélküli gép kell, mert van 1 teljesen legális boltban vett Windows 7-m.
Gondolom úgy azért található olcsóbban is...
Am. 1. amit linkelt az jó, jöhetnek még.
Olyan laptopot vegyél, amin nincs operációs rendszer, csak a FreeDos. Azt teszel rá, amit akarsz. Pl. Vegyél Lenovo Ideapadot. Az enyém 1 éves és semmi baja sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!