Venni akarok karácsony előtt egy notebookot. 75-80 ezer ft-om lesz rá, de szörnyűlködve tapasztaltam, hogy a notebook üzletekben sőt még a Tescoban a Tesco gazdaságos gépek is mind 90 ezer ft-tól kezdődnek. Amennyi pénzem van abból csak használtra futná amivel nem szeretnék kockáztatni, ezért körbe néztem a neten. Több elfogadható gépet találtam ezen az áron és mindnél 2 éves garanciát és a kiszállítási díj se lenne sok.
Kérdésem, hogy melyek azok a webáruházak ahol érdemes vásárolni, nem lopják le a bankszámlámat és ilyesmik?
Am. a webáruházak garanciája a valóságban hogy testesül meg? Ha elromlik a gép, hova vihetem javíttatni?
2014. dec. 3. 17:51
15/20 anonim válasza:
A garancialevél mellett ott van a szervízek felsorolása. Amelyik neked legközelebb van. De egy Lenovot nem kell szervízbe vinni évekig sem. Mivel az IBM Thinkpadok utóda, munkára gyártják.
2014. dec. 3. 18:44
16/20 Tengor válasza:
#15, azért a Lenovo is gyárt silányabb minőséget az olcsóbb szegmensbe, és más gyártó is gyárt minőségi darabokat a drágább szegmensbe.
75-80 ezer Ft nagyon az alja, szerencse kell hozzá, hogy olyan darabot fogjon ki, ami sokáig húzza.
2014. dec. 3. 18:47
17/20 anonim válasza:
Lenovo Ideapad G505. 94 ezerért vettem tavaly novemberben, operációs rendszer nélkül. Egy éves és kutyabaja, pedig NEM a többszázezres kategória.
2014. dec. 3. 21:06
18/20 Tengor válasza:
#17, egy elemből ilyen következtetéseket nem vonhatsz le érdemben a többi 10-100 ezer példányra.
Ez olyan, mint ha azt mondanám, hogy az emberek halhatatlanok, mert te még egyszer sem haltál meg.
2014. dec. 3. 21:20
19/20 anonim válasza:
Az igaz, hogy az Auchanban vettem, nem a kiállított példányt, hanem bontatlan csomagolásút a raktárból. Webáruháznál kicsit nagyobb a gyári hibás kockázata, de akkor sem gagyi kategória a Lenovo.
2014. dec. 4. 10:59
20/20 Tengor válasza:
#19, miért nagyobb? Szerinted a gyártó teszteli és szétválogatja az azonos szériába tartozó gépeit, jobb és rosszabb minőségűre, majd a bolt, amikor rendel, akkor meg kell mondani, hogy ő webshop-e v. hipermarket és akkor a gyártó az szerinti kupacból adja ki a készletet? Ez elég mókásan hangzik! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!