Ncore-ról kib***nak, ha passzív kapcsolatban próbálok seed-elni?
Van egy CH7465VF routerem, de az istennek nem sikerül aktívvá tenni az 55555-ös portot. Próbáltam már úgy hogy a Windows ill. a router tűzfalát kikapcsolom UPnP-vel meg anélkül (a portot engedélyezve Win10-en és router tűzfalon egyaránt), de sehogy nem mutat aktívat portchecker-ben.
Valahol olvastam, hogyha a WAN és router IP-je (vagy nem tudom melyik kettő) nem egyezik akkor a szolgáltatónak kell jelezni, hogy "engedjenek ki NAT-ból" vagy ilyesmi, de fogalmam sincs mit kell ezzel kezdeni.
Vettem ncore-on 1 hónap prémiumot tartva, hogy passzív mód miatt bannolnak, de örökké nem szeretnék a rettegés miatt fizetni.
Mi van ha mindig passzív módban torrentezek? (nyilván a 48 órás seed időt betartva vagy nem tudom él-e még ez a szabály)
Nincs szankciója a passzív torrentezésnek. Aránytartási kötelezettség nincs, ahol számítana hogy adatot tudsz-e forgalmazni, elég az idő alapú seedkötelezettség teljesítés.
Ahogy írod, a NAT miatt rengeteg ember kényszerül olyan passzív kapcsolatba, amin nem tud változtatni saját magától. Ez nem kizáró oka az oldal használatának.
Én is passzív vagyok. Annyi a gáz, hogy passzív passzívtól nem tud letölteni. Van hogy 4-5 seeder ellenére sem indul el a letöltés, mert ők is passzívak...
Ennek ellenére volt hogy benne voltam a top 5k-ban.
Tartsd be a seed időt, a többi nem számít...
"kivetettem magam a szolgáltatói NAT mögül, amúgy elég ha felhívod a szolgáltatót, azonnal beállítják, újraindul a modem és már meg is van"
Azt honnan tudom, hogy NAT-on vagyok? Illetve hogyan kommunikáljam le a kérésem az ügyfélszolgálaton? (nem értek az informatikához)
#8: Köszönöm a választ.
Két kérdés:
* Hol tudom megnézni legkönnyebben mi a router WAN IP-je? (router configban semmi ilyet nem látok csak a NAT-os 192.168... ami ugye a DHCP
* Miért pont "régi online játék" amit említsek indokként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!