Az emberek miért fizetnek birka módon YouTube Prémiumért 1790 Ft-ot, miközben van Brave böngésző, ami ingyenes és blokkolja az összes idegesítő reklámot?
Teljesen legális, mielőtt valaki azt írná, hogy "ez micsoda erkölcstelen dolog!"
Gyűlölöm a pofánkba tolt reklámokat! Ez van.
Semmi szükség nincs rájuk.
Te a reklámos gyűlölöd, mások az ingyenélőket. Ez ilyen.
Chromeon is jól működik a reklámblokkolás a youtubeon, miért használnék Brave-et amikor... :D
Arányaiban a legkevesebben PC-ről nézik a platformot, és ott sem böngészőből ahol natívan tiltva lenne a reklám. Egy 2021-es statisztika szerint a felhasználók 12%-a volt csak desktopról.
Valószínűbb, hogy arányaiban többen fizetnek, mint akik blokkolnak. De az azért van, mert nyugaton ez nem tétel. A keleti és balkáni országokban számít luxusnak a szórakoztatóipari szolgáltatások és cikkek használata, így ott addig 'lopják', amíg csak lehet.
Gondoltam segítek az embereknek. Megspórolok nekik havi 1790 Ft-ot. :D
Úgy tudom, hogy az Adblockert tiltani fogja a YouTube.
6# Igen, aztán egy Netflix+ Disney++HBO Max+ Amazon+ Skyshowtime+ és így tovább.
Gyorsan elpatkol a fizetés több mint a feléje..
1. Nem csak számítógépen néz az ember Youtube-ot, hanem pl. TV-n is, van aki Chromebookon...
2. A Youtube Premium nem csak reklámmentességet kínál, hanem pl. offline lejátszást és háttérben történő lejátszást is.
3. Ha előfizetsz Youtube Premiumra, jár hozzá a Youtube Music Premium is.
4. Van, aki ragaszkodik egy adott böngészőhőz (mint pl. én is), és nem akar böngészőt váltani csak a Youtube miatt.
Egyébként 1790 Ft a mai világban semmi, ez az nettó átlag órabér, azaz havonta 1 órát dolgozol azért, hogy legyen premium előfizetésed. Szerintem jó nagy szarrágás ezzel trükközgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!