Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Más is tapasztalta a facebook...

Más is tapasztalta a facebook új, idegesítő funkcióját?

Figyelt kérdés
Laptopon magától belekattint az új üzenetbe, megakadályozva, hogy én döntsem el a megnyitás idejét. Aki tudja, hogy lehet ezt a bságot kikapcsolni?

2023. szept. 17. 20:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is észrevettem, írtam valakinek, közben valaki írt rám, aztán átugrott abba a chatablakba és oda írta tovább a szöveget, még szerencse, hogy észrevettem.
2023. szept. 17. 20:33
 2/12 A kérdező kommentje:
Na ugye. :O Örülök, hogy másnak is feltűnt. Én agyvérzést kapok tőle.
2023. szept. 17. 20:37
 3/12 anonim ***** válasza:
9%
Azért zavar, mert eddig játszmáztál az emberekkel, manipulálni tudtad őket, hogy mikor tudjanak az olvasás idejéről? Mert ez így kimondva már nem is hangzik olyan pozitívan.
2023. szept. 17. 20:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs ilyen...
2023. szept. 17. 20:40
 5/12 A kérdező kommentje:
Most nyilván a magukat jogtalanul mellőzöttnek érzők, akik azonnali választ követelnek mindig, verik a mellüket örömükben, de én továbbra sem szeretnék egy olyan embernek aki egy hete nem volt képes megnyitni az üzenetem, egy másodperc múlva válaszolni. Mert ez a szánalmasság magas foka.
2023. szept. 17. 20:42
 6/12 anonim ***** válasza:
72%

Egy üzenetre sem vagy köteles válaszolni. Sem azonnal, sem máskor. Te is válaszolhatsz egy hét múlva, nem releváns hogy tudja-e a feladó hogy olvastad-e, vagy sem.

Nem hülye senki, ha napokig nem nézel az üzenetére, miközben ugyanúgy aktív vagy az oldalon, vagy közismerten függő vagy, akkor pontosan tudja az érintett, hogy csak játszadozol vele és szándékosan csinálod.

2023. szept. 17. 20:47
 7/12 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy egyetértünk. Valóban bosszantó az új funkció.

Esetleg a WC papír ne döntse el helyetted, hogy mikor töröld ki a sged?

2023. szept. 17. 20:50
 8/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem dönti el, hogy mikor válaszolsz. Mi akkor a hiszti tárgya?
2023. szept. 17. 21:05
 9/12 A kérdező kommentje:
Fent olvasható. :)
2023. szept. 17. 21:13
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet régen is csinált a face. Csak egy bug tért vissza megint.
2023. szept. 18. 06:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!