Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Most akkor mi van a YouTube-on...

Most akkor mi van a YouTube-on? Többi lent

Figyelt kérdés
Egy ideje már folyamatosan kiírta minden videónál, hogy nem használhatok hirdetésblokkolót. Ezt még be lehetett zárni egészen tegnap estig, most viszont már nem lehet, ki kellett kapcsolnom a blokkolót. Ezek szerint vége az iingyenes ÉS hirdetésmentes videónézésnek a YouTube-on?

2023. okt. 28. 10:49
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
30%
Nem leszel megölve 16 és részben igazad van :) Viszont pl nekem nincs pénzem erre már mert lassan az áramom is lefogy (feltöltős) a múltkor meg napokig enni nem tudtam. Én annak is örülök ha hétfőn megint tudok venni pár kiflit (így hó végén) meg a napi borom, szóval nem marad a prémiumra meg semmire semmi (kb 85 a havi össz bevételem közmunkásként). Egyébként így ahogy levezetted nem drága de nekem a nincsből nem lehet már semmit elvenni. Maradnak az alternatív megoldások.
2023. okt. 28. 15:01
 22/36 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogyha pl valaki simán filmet akar nézni, biztosan talál Videán is jó akciófilmet vagy valamit. De ha valaki egy konkrét filmnek egy konkrét változatát keresi, az lehet hogy nincs fent Videán csak YouTube-on, vagy fordítva. Jártam már így
2023. okt. 28. 15:03
 23/36 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező még a brave browsert érdemes lenne akkor megpróbálnod az hasonlít is az operára és nekem 8.1en minden reklámot leszed. Viszont ezzel se vagyok bejelentkezve (nem tudom úgy vagy másik op rendszeren hogy mükszik). De egy próbát megér szerintem ;)
2023. okt. 28. 15:05
 24/36 anonim ***** válasza:
39%
Csak kis türelem kell aztán uBlock-ot úgy is igazítják hozzá, eddig egy oldalnak sem emnt ez a blokkoljuk a reklámblokkolókat dolog hosszú távon, itt sem fog.
2023. okt. 28. 15:11
 25/36 anonim ***** válasza:
42%
Akinek nincs pénze az fizessen az idejével. Ennek 2 megoldása van. Az első hogy nézd a reklámot. A második hogy tölts le pl egy archlinuxot, és tanuld meg használni. Nekem nincs reklámblokkolóm se, és reklámom se. Ki tudja mit gyűlt pl az ublock origin is. Megoldottam magamnak.
2023. okt. 28. 18:13
 26/36 anonim ***** válasza:
26%
Na szóval mindenki más, ahogy én is fizetünk az internet szolgáltatóknak, azért fizetünk, hogy élvezni tudjuk normálisan (reklám mentesen) amiért fizetünk, majd 10 rugót csengetek ki havonta, azért, ami pár éve még 6000 Ft-ba került. A kedves youtube és társai meccseljék le a szolgáltatóval, aztán csókolom! Jó hogy nem már elmegyek egy szórakozó helyre, kifizetem a beugrót, aztán még azért is külön fizessek, hogy leülhessek valahova, vagy ép táncoljak vagy akármi.
2023. okt. 28. 21:32
 27/36 anonim ***** válasza:
50%
#26 a fogyasztás ingyen van, mi?
2023. okt. 28. 21:39
 28/36 anonim ***** válasza:
49%
Nem, az nincs ingyen, habár vannak olyan helyek, ahol befizetsz x összeget és ehetsz amennyi jól esik, ha jól tudom, de hagyjuk már ezeket az "ez meg az ingyen van?" kérdéseket/példákat! Fizetek az intertenért, az miért nem elég? Miért kell még nekem külön fizetnem azért, hogy ne lássam vagy kétszer egy 40 perces videó alatt, hogy milyen f.sza bútor van az ikeában, vagy milyen király akció van a kfc-nél? Írtam már, ott a szolgáltató, lehet őket pumpolni, én már fizettem egyszer a szolgáltatásért!
2023. okt. 28. 21:46
 29/36 anonim ***** válasza:
56%
Nem értelek. Ha fizetsz a woltos kiszállításért, attól még nem kapod meg ingyen a kaját.
2023. okt. 28. 22:10
 30/36 A kérdező kommentje:
Viszont ha x forint felett rendelsz, a szállítás ingyen van
2023. okt. 28. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!