Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Most akkor mi van a YouTube-on...

Most akkor mi van a YouTube-on? Többi lent

Figyelt kérdés
Egy ideje már folyamatosan kiírta minden videónál, hogy nem használhatok hirdetésblokkolót. Ezt még be lehetett zárni egészen tegnap estig, most viszont már nem lehet, ki kellett kapcsolnom a blokkolót. Ezek szerint vége az iingyenes ÉS hirdetésmentes videónézésnek a YouTube-on?

2023. okt. 28. 10:49
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
64%

"a minél nagyobb profit a felhasználók lehúzásával"

Ha a XT Prémium díjemelésére gondolsz a még nagyobbal, akkor annak az áránál vedd figyelembe azt is, hogy nagyon sokan reklámblokkolóval nézik, 0 ellenértékért veszik igénybe, úgyhogy nem kereshetnek többet, hiszen a blokkolósok miatt annyit sem keresnek meg, amennyit keresnének a jelenlegi reklámmennyiséggel.

2023. okt. 28. 13:16
 12/36 A kérdező kommentje:

1

Ja, amíg a Videa is ki nem találja hogy letiltják a blokkolót. Egyébként én Ublock-ot használok és azt is tiltották, az AdGuard pedig már semmit nem ér

2023. okt. 28. 13:30
 13/36 anonim ***** válasza:
48%

Nekem tökéletesen megy az adguard edge böngészőből.

Asztali alkalmazásnak meg pl a freetube nagyon jó.

2023. okt. 28. 13:34
 14/36 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam másik böngészővel, úgyis reklám. Még ezt a Frretube-t megpróbálom. Van még hasonló ilyen lyoutube asztali alkalmazás?
2023. okt. 28. 13:46
 15/36 anonim ***** válasza:
48%

Fontos hogy a böngészőbe NE legyél email címmel bejelentkezve, mert már csak úgy működik!

A freetuben kívül nincs nagyon más ilyesmi, de ha elfut a rendszeren (mert 64 bites) akkor tökéletesen jó.

2023. okt. 28. 13:54
 16/36 anonim ***** válasza:
72%
Tudom ezzel meg leszek itt ölve, de pontosan másfél éve (+2 nap) használok Prémiumot, ennyi idő alatt 3700 órányi reklámmentes tartalmat néztem meg. Ha visszaosztod a 48 ezer forintnyi díjat a 3700 órával, akkor 1 órányi Youtube nézés 13 forintba kerül. Egyszerűen "no brainer" az előfizetés, akármilyen elveid vannak. Ha feleennyi tartalmat nézel, még akkor is csak 26 forint óránként, de ha többet, akkor még olcsóbb az egységára.
2023. okt. 28. 13:59
 17/36 anonim ***** válasza:
28%
Nem szabad fizetni az ellenségnek ,az usa elpusztít bennünket nehogy még mi pénzeljük már
2023. okt. 28. 14:15
 18/36 A kérdező kommentje:

15

Igen, működik! De az Operába nem voltam bejelentkezve mégis jött a reklám

2023. okt. 28. 14:24
 19/36 anonim ***** válasza:
66%
17-es, elnéztél valamit, itt a YouTube-ról van szó.
2023. okt. 28. 14:39
 20/36 anonim ***** válasza:
0%
Ezt ki kéne egészíteni? Nem tudom, mi illik a kérdőjel helyére. "portugália ? agyhalott"
2023. okt. 28. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!