Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tölti be a többi...

Miért nem tölti be a többi videót?

Figyelt kérdés
A youtubenál ha egy zenét vagy bármilyen videót elindítok és minilejátszót csinálok belölle akkor valamiért a főoldaon ha tovább görgetek nem töli be se a képet se a többi videót. Miért van ez?

2022. márc. 4. 17:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem mindegy milyen a feltöltött videó formátuma, tömörítése és forráskódja. Próbáld ki 1 ViccElek videóval, ő a megfelelő youtube által támogatott formátumot használja, valamelyik új videóját ha ugyanúgy lerakod minibe, akkor is ez a baj fellép?
2022. márc. 5. 14:22
 2/15 A kérdező kommentje:

mind1 milyen videót nyitok meg a miniben minden megy rendesen de közben hiába görgetek semmi nem látok mert minden fekete és ha leérek az aljára nem tölti be további videót.

Itt a kép link: [link]

2022. márc. 5. 19:45
 3/15 anonim ***** válasza:
Lassú a neted.
2022. márc. 6. 20:36
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy ez lassunak számít: [link]

A fálj méretől függ ha pl 100GB fáljt akarok le tölteni ahoz lassú mert nagyon sok időbe kerül de nem hiszem hogy egy oldal be töltése 100mb vagy magasabb sebesség kéne.

2022. márc. 7. 11:29
 5/15 Shaddark ***** válasza:

Nézd meg másik böngészővel is.

Ha abban megy rendesen, akkor gyorsítótárak törlése, előzmények törlése.

Én firefoxhoz ezt használom, ebben elég sok mindent be tudok állítani:

[link]

2022. márc. 7. 12:15
 6/15 A kérdező kommentje:
Ki próbáltam 4 böngészővel de mindegyiknél ez a hiba. Valami ötlet?
2022. márc. 8. 21:00
 7/15 anonim ***** válasza:

Azért ez nem túl izmos net.

Főleg egy 1000-eshez képest.

Elkezdesz valamit nézni nagy felbontásban és kb. el is fogyott.

Próbáld meg, hogy alacsony felbontásra állítod a nézendő videót és úgy görgetsz lefelé.

Emellett a gép is lehet gyenge. A yt úgy variálja a videók tömörítését, hogy mindig erősebb gép kelljen hozzá.

2022. márc. 9. 12:16
 8/15 Shaddark ***** válasza:

30 mega szerintem elég a youtubhoz, még 4Kban is.

Nem valami maszek kodek pack csinálja?

Hardveres gyorsítást próbáld meg ki / be kapcsolni a böngésző illetve a kodek beállításánál.

Nem lehet hogy valami régi kodek vagy "windows tuning" program lett felrakva a gépre?

Esetleg nem fut valami (torrent etc) a háttérben?

2022. márc. 9. 12:23
 9/15 A kérdező kommentje:
semmilyen torrent nincs a gépen.A Windows tuning allat nem tudom mit értesz, ha esetleg az esztétikára gondolsz nincs olyan feltéve csak a gyári dolgok. A yt-ot mindig 480-ban nézem ha nézem. Ha csak a háttérben megy hogy halgassak valamit akkor 144-re van állítva.A gép nem hiszem hogy sokat bele számít de azért le íriom adatokat. proci: i5-7400 kártya: 1050 Ti és 16GB RAM. Ezt a hardveres gyorsítást kipróbálom de azért szivesn várok még ötletet. Van fent reklám blokkoló de az nem zavarhat be mert régebben is fent volt és semmi baja nem volt + a másik 3 böngészőben nincs is...
2022. márc. 9. 19:48
 10/15 anonim ***** válasza:

Így minden jónak tűnik.

Lehet, hogy a yt-nál kell a hibát keresni.

Én nem szoktam minibe rakni semmit.

Inkább nyitok még egy oldalt.

Esetleg próbáld meg úgy.

2022. márc. 10. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!