Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik böngészőt javasolnátok...

Melyik böngészőt javasolnátok Chrome helyett?

Figyelt kérdés

Eddig jól elvoltam a Chrome böngészővel, de a youtube anti-adblock megoldása kiverte a biztosítékot.

Van Mac és Windowsos gépem is, úgyhogy valami olyan kell ami mindkettőre létezik.

2023. okt. 25. 16:14
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
62%
Tehát a seggedből húztad elő. Köszönjük pistike.
2023. okt. 26. 22:15
 32/40 A kérdező kommentje:

Alig használok youtubeot, nem lógok rajta egész nap, max 20-30 perc naponta átlagban. Nem nagyon van a gépeimen olyan program ami ne lenne kifizetve. A googlenek is fizetek a driveért. Nem fogok havi 1800-at fizetni a gyakorlatilag semmire. A reklámokat elnézegetném ha nem lenne köztük több perces is, meg kormánypropaganda... ráadásul némelyik videót úgy telenyomják hogy nézhetetlen lesz. Ez így már durván kontraproduktív. Ráadásul a reklámbevételek igen kicsi részét kapja meg ténylegesen a videó feltöltője.

Gyakorlatilag az van hogy a youtube akkorára nőtt, hogy nyugodtan kib..hatnak a felhasználóikkal, úgysem fog csökkenni számottevően a követők, és a bevételek száma. Tisztára mint a zorbánviktor.... az is rajtunk maradt mint szamáron a fül.

2023. okt. 26. 22:16
 33/40 anonim ***** válasza:
70%

#28 "De addig még nem sikerült eljutni, hogy csak a Chromeot és az arra épülő böngészőket használók panaszkodtak erre, más nem."

Láttam már Firefox-os bejegyzést Reddit-en...

"De addig még nem sikerült eljutni, hogy csak a Chromeot és az arra épülő böngészőket használók panaszkodtak erre, más nem."

Az én voltam és nem ő, és ha tudnál szöveget értelmezni, akkor most nem tartanánk itt. Az írtam, hogy "hogy ne nagyon lehessen kikerülni", nem azt, hogy nem lehet kikerülni! És egy alap ublock origin nem szűri, ott van a reklám, és tudod mennyire zavar? Semennyire, leszarom, kibírom azt a 1 percet és még a tartalomgyártó is kap egy kevéske pénzt.

2023. okt. 26. 22:17
 34/40 anonim ***** válasza:
24%

31-es kommenteddel bizonyítottad, hogy igazából, csak " így van mert én azt írom " kategória vagy de az ilyenekkel alkalmazható legjobb módszert kell akkor tenni: Hagyni főni a levében.

Ha nem tudod elfogadni, hogy mit írtak többen is, hogy csak a Chrome és arra alapuló böngészőkkel akadt össze és ott is csak ideiglenesen az uBlock, azzal nem lehet mit tenni, tudod okos enged, szóval nyugodtan folytasd egyedül, szép estét. :D

2023. okt. 26. 22:24
 35/40 anonim ***** válasza:
43%

#32 "A reklámokat elnézegetném ha nem lenne köztük több perces is, meg kormánypropaganda"

Több perces? 30mp nincs hosszabb eltekerhető reklám!

"ráadásul némelyik videót úgy telenyomják hogy nézhetetlen lesz."

A videó feltöltője tette tele

"Ráadásul a reklámbevételek igen kicsi részét kapja meg ténylegesen a videó feltöltője."

Pont ezért éri meg a Prémium, mert a prémium nagy része a feltöltőnek megy.

2023. okt. 26. 22:52
 36/40 anonim ***** válasza:
11%

30 másodperc pl egy 4 perces zene előtt.... mindenki erre vágyik.

Ha nagy része azokhoz menne, akkor nem a szponzorokkal szedné be a nagy pénzt szinte minden nagyobb videós.

2023. okt. 26. 23:02
 37/40 anonim ***** válasza:
40%

Elő vagyok fizetve Youtubera (de csak azért, mert mobilon máshogy konkrétan nézhetetlen*), de ha a Chromium böngészőkön tényleg ki lesznek herélve a reklám blokkolók, akkor ez bizony a Firefox és a Safari feltámadását fogja magával hozni. Most én is elgondolkodtam erősen, hogy mennyire jó ötlet az, hogy ennyire rá vagyok gyógyulva a Google "ökoszisztémájára".

A Google az internetes reklámpiac abszolút ura, a böngészők döntő többsége is Chromiumot használ, szóval ez egy egyre látványosabb monopólium.

* Nem vagyok túl öreg, a 30-at is épp csak betöltöttem, de emlékszem, hogy régen majdhogynem ritkaság számba ment egy-egy reklám a videók közben. Most viszont ritkaság számba megy a videó a reklámok között. :) Ez gyakorlatilag egy streaming platform, ahová a kontent 99,999%-át nonprofit módon gyártják az userek, kicsit azért ez bicskanyitogató. A kereskedelmi tévézésben arányaiban kevesebb a reklám, a Youtubet és társait pedig sajnos semmi sem szabályozza.

2023. okt. 27. 01:55
 38/40 MolotovPunk ***** válasza:
32%
Firefox és Brave a jó. Chrome egy nagy sz_r.
2023. dec. 6. 14:27
 39/40 MolotovPunk ***** válasza:
60%

Miért is jobb a Firefox a Google böngészőjénél, itt elmondják.

https://www.youtube.com/watch?v=_6nmvS4uvXc

2023. dec. 13. 01:06
 40/40 anonim ***** válasza:
Firefox vagy Maxthon. Esetleg Opera vagy valami hasonló böngésző.
2024. máj. 16. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!