Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik böngészőt javasolnátok...

Melyik böngészőt javasolnátok Chrome helyett?

Figyelt kérdés

Eddig jól elvoltam a Chrome böngészővel, de a youtube anti-adblock megoldása kiverte a biztosítékot.

Van Mac és Windowsos gépem is, úgyhogy valami olyan kell ami mindkettőre létezik.

2023. okt. 25. 16:14
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
73%

"ja mégse"

A gyakorlat pont azt mutatja amit felvázoltam. Nem az én bajom, hogy nem fogtad fel.

"Menjél vakdugót szerelni koma!"

Pont elég bajom van azzal, hogy az új modul amit a másik csapat felrakott, hazavágta a site checkoutját, köszi. Meghagyom a neked a szuerelést, talán menni fog. Tudok jó szakemberet javasoplni, ha esetleg gondod akadna a menetiránnyal mondjuk.

2023. okt. 26. 20:59
 22/40 anonim ***** válasza:
71%

"Az a Google Chrome. Nem csak az létezik"

Még mindig böngészőfüggetlen.

2023. okt. 26. 21:02
 23/40 anonim ***** válasza:
30%

22

Most nem az extension API-ról van szó, amit beakar vezetni a google?

2023. okt. 26. 21:56
 24/40 anonim ***** válasza:
71%
Nem, dehogy. A youtube kezdte el szűrni az ingyenélőket.
2023. okt. 26. 21:58
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Akkor bocs, félreértettem. Ettől függetlenül, valamikor lesz API váltás, ami általában korlátozni fogja az adblockokat, legalábbis chromium (tehát a Chrome is ide tartozik) alapú böngészőknél
2023. okt. 26. 22:02
 26/40 anonim ***** válasza:
16%

A gyakorlat, igen a gyakorlat az, hogy arányaiban egyre többen használnak reklámblokkolókat, és sima szélmalomharc amit folytatnak az oldalak: Lásd YT sem képes megoldani, hogy ne csak a Chrome és az arra épülő böngészőkben dobja be az üzenetet.

Ez a gyakorlati példa...

2023. okt. 26. 22:03
 27/40 anonim ***** válasza:
71%

"Lásd YT sem képes megoldani"

Teljesen jól meg van oldva. Aki már a frissített webheadekről (node-ról, instance-ből nevezzék akárminek) kapja, annak befigyel az üzenet. Böngészőfüggetlenül. Vergődhetsz akárhogy, ez így marad.

2023. okt. 26. 22:06
 28/40 anonim ***** válasza:
39%

Te vergődsz egyedül.... De addig még nem sikerült eljutni, hogy csak a Chromeot és az arra épülő böngészőket használók panaszkodtak erre, más nem.

Tegnap megmagyaráztad, hogy a Twitch-et se lehet blokkolóval nézni, aztán mégiscsak lehet ugye....

2023. okt. 26. 22:10
 29/40 anonim ***** válasza:
62%

Az nem én voltam kisfiam.

"csak a Chromeot és az arra épülő böngészőket használók panaszkodtak erre"

A statisztika, amiből ezt a hülyeséget levontad, hol érhető el?

2023. okt. 26. 22:12
 30/40 anonim ***** válasza:
29%
Ugyanott ahol a nézhetetlen Twitch és az, hogy böngészőfüggetlenül jön elő az üzenet. De ajánlom figyelmedbe a vagy ennél vagy másik kérdésnél linkelt reddit postot és alatta a kommenteket pl. :)
2023. okt. 26. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!