Melyik böngészőt javasolnátok Chrome helyett?
Eddig jól elvoltam a Chrome böngészővel, de a youtube anti-adblock megoldása kiverte a biztosítékot.
Van Mac és Windowsos gépem is, úgyhogy valami olyan kell ami mindkettőre létezik.
"ja mégse"
A gyakorlat pont azt mutatja amit felvázoltam. Nem az én bajom, hogy nem fogtad fel.
"Menjél vakdugót szerelni koma!"
Pont elég bajom van azzal, hogy az új modul amit a másik csapat felrakott, hazavágta a site checkoutját, köszi. Meghagyom a neked a szuerelést, talán menni fog. Tudok jó szakemberet javasoplni, ha esetleg gondod akadna a menetiránnyal mondjuk.
"Az a Google Chrome. Nem csak az létezik"
Még mindig böngészőfüggetlen.
22
Most nem az extension API-ról van szó, amit beakar vezetni a google?
A gyakorlat, igen a gyakorlat az, hogy arányaiban egyre többen használnak reklámblokkolókat, és sima szélmalomharc amit folytatnak az oldalak: Lásd YT sem képes megoldani, hogy ne csak a Chrome és az arra épülő böngészőkben dobja be az üzenetet.
Ez a gyakorlati példa...
"Lásd YT sem képes megoldani"
Teljesen jól meg van oldva. Aki már a frissített webheadekről (node-ról, instance-ből nevezzék akárminek) kapja, annak befigyel az üzenet. Böngészőfüggetlenül. Vergődhetsz akárhogy, ez így marad.
Te vergődsz egyedül.... De addig még nem sikerült eljutni, hogy csak a Chromeot és az arra épülő böngészőket használók panaszkodtak erre, más nem.
Tegnap megmagyaráztad, hogy a Twitch-et se lehet blokkolóval nézni, aztán mégiscsak lehet ugye....
Az nem én voltam kisfiam.
"csak a Chromeot és az arra épülő böngészőket használók panaszkodtak erre"
A statisztika, amiből ezt a hülyeséget levontad, hol érhető el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!