Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Explorer helyett milyen...

Explorer helyett milyen böngészőt használjak, és miért?

Figyelt kérdés

2016. szept. 27. 11:39
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Felőlem azt használsz, amit akarsz.
2016. szept. 27. 11:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Chrome-ot, mert az olyan jóó!!
2016. szept. 27. 11:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Firefox
2016. szept. 27. 11:53
 4/9 Lajos54 ***** válasza:

Pontosítsunk: Internet Explorer, mert simán az Explorer az a Windows része.

Egyébként valóban, tetszés (ízlés) szerint bármelyiket, amelyik neked szimpatikus. Van, aki a Firefox-ra esküszik, de ugyanígy igaz a Google Chrome, Opera böngészőkre is, hogy csak az ismertebbeket említsem. Mindegyiknek vannak jó és rossz oldalaik is, bár egyre inkább hasonlítanak egymásra.

Minden esetre jó az IE is, azzal bármelyiket letöltheted :)

2016. szept. 27. 11:54
 5/9 anonim ***** válasza:

IExplorer helyett Edget:) Mostmár lassan jönnek hozzá a pluginek is, így hogy 1 év után sikerült megoldania az MS-nek ezt a nehéz problémát.

Amúgy én Chrome-ot használok leginkább, másodlagosan FF-et. Edget- csak néha napján, ha kell egy 3. session:)

2016. szept. 27. 11:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Én Firefoxot használok, nekem az jobban kézre esik. Szedd le az ismertebbeket, tedd fel őket, aztán válassz.
2016. szept. 27. 11:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Pale Moont, mert picinyke.
2016. szept. 27. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
De az Avastnak is ott van a SafeZone Browsere, mondjuk ahhoz fel kell tenni a vírusirtót.
2016. szept. 27. 14:30
 9/9 Alex Fly ***** válasza:
Nálam Opera (habár újabban már nem az, amit megszerettem), van amihez Chrome, aztán Vivaldi (a régi Opera utóda lehet) illetve mostanában egyre gyakrabban az UC Browser - a rendszer részét képező Edge-en és IE-n kívül...
2016. szept. 27. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!