Van valami módja annak, hogy asztali értesítést kapjak a Gmail-től anélkül, hogy Google Chrome- böngészőt kéne használjak?
Böngésző- független, nincs szükség böngésző megnyitására sem.
Ez fölöttébb érdekes. Ha fölinstallálod a programot, akkor a kis piros boríték lecsücsül a tálca jobb sarkába. Jobb klikkel be kell állítani, mit szeretnél -Preferences- menüpont alatt. Itt bepipálod amit szeretnél, igaz angolul van, de én is megbirkóztam vele, pedig nem igazán értem a nyelvet. Használtam a fordítót. Be kell jelölni, hogy hangüzenettel is jelölje ha levél jön / bár nálam mikor fölraktam a progit alapból minden benne volt/ Az Add- opcióval tudsz fiókot hozzá adni, ilyenkor kinyílik egy kis ablak, beírod az email címet, jelszót és természetesen be kell pipálni, hogy jegyezze meg. Nálam a program a Windowsszal együtt indul, ezt is be lehet állítani. Ha ráklikkelsz egy üzenetre bele is tudsz olvasni. Ha kijelölsz egy üzenetet ami nem fontos, és törölni szeretnéd, akkor ezt is megteszi a program anélkül, hogy a webes felületre be kéne lépned. Hosszú ezt így leírni, de azt hiszem a linken amit küldtem, szépen szemléltei mindezt.
Tray icon blinc - villog a kis boríték, ha ez be van pipálva, Sound alert - figyelmeztető hangot ad- angolul bemondja, ha levél érkezik....nem sorolom, remek kis program. A lényege pedig az, hogy nem kell böngészőt sem indítanod, csinálhatsz bármit a gépen, ha levél jön, máris jelez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!