Van valami módja annak, hogy asztali értesítést kapjak a Gmail-től anélkül, hogy Google Chrome- böngészőt kéne használjak?
Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 20:59
11/16 anonim válasza:
Még valamit szeretnék - a gmail- ben a beállításokban engedélyezned kell az IMAP hozzáférést. Beállítások- Átirányítás és POP/IMAP menüpont alatt.
12/16 anonim válasza:
Ha nem akarsz hangot, akkor a Sound alert elől ki kell venni a pipát. Van még hasonló kis program, ennek utána keresek, a neve szintén ez, csak itt a boríték nem ugrál, hanem sötétkék lesz. Nekem eleinte ez volt fent, csak azt hiszem ez csak 1 fiókot kezelt. Kis türelmet, keresgélek még, aztán majd meglátom, rá- e bukkanok.
13/16 anonim válasza:
Még ezt találtam, nézz utána, lehet, ez jobban bejön majd neked.
14/16 A kérdező kommentje:
Én csak notifiert szeretnék, de ebbenvan törlés, meg unread jelölő, amit én véletlenül se szeretnék.
2013. máj. 24. 12:52
16/16 A kérdező kommentje:
A Gmailnotifier állandóan villog, amíg a kis ikonra rá nem kattintok, hiába léptem már be és néztem meg a leveleimet! Ez baromi idegesítő, így semmi értelme!
2013. jún. 9. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!