Böngészőben mentett jelszavak miért nem látszanak? Be szeretnék jelentkezni másik gépről, de hiába írom be a az admin jelszót, csak egy üres mezőt mutat a jelszó helyett.
De én biztosan mentettem mindet. Tudom, hogy nem fogok rá emlékezni, úgyhogy mindent mentek.
Miért teszi be a listába a felhasználónevet jelszó nélkül, ha nem mentem?
A telómon lévő böngészőben van mentve, meg tudom nézni a mentett jelszavak listáját. Ott vannak kicsillagozva a jelszavak. Kis szemecskére rákattintok, leolvasom az ujjlenyomatom, mégis egy üres mezőt látok a csillagok helyett, nem az elmentett jelszót. Az 50 jelszóból nagyjából 20nál.
Tisztában vagyok vele, hogy ha nem szinkronizálom, akkor nem fogja tudni, éppen ezért akartam a telómon megnézni és csak azt az egy jelszót használva belépni, nem felnyomatni a fél életemet egy vadidegen gépre, amit ki tudja ki és mire fog még használni. Mindegy, kérek jelszómódosítást, vagy szinkronizálom ezt a sz@rt, nem olyan fontos, csak kíváncsi voltam mi az oka.
"ha nem mentem" #2-es válaszára volt reakció, ill további kérdés, #7 értsd ahogy akarod, átfogalmazom. 2es szerinted, ha nem ment az ember (nem én) egy jelszót, akkor az bekerül a mentett jelszavak listájára olyan módon, hogy csak a felhasználónevet menti a rendszer, a jelszót pedig üresen hagyja?
Hogy lehet, hogy még csak én találkoztam ezzel a jelenséggel? Van néhány rohadt darabb elmentett jelszavam, ami nem mutatja meg magát. EL VAN MENTVE. OTT VAN A LISTÁBAN. MÉGSEM LESZ LÁTHATÓ, HA AZONOSÍTOM MAGAM AZ UJJLENYOMATOMMAL. MIÉRT NEM LÁTHATÓ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!