Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Azsiacenter.com velemenyek?

Azsiacenter.com velemenyek?

Figyelt kérdés
2023. szept. 23. 16:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nen túl bizalomgerjesztő. Egy budapesti bevásárlóközpont nevét bitorolja, minden akciós (kamu), szerintem az értékelés is kamu és egy angol cégnév alatt fut (adóelkerülés).
2023. szept. 23. 16:36
 2/9 anonim válasza:
100%
Október 14. ei rendelés mai napig nem teljesítve többet nem rendelek semmit onnan
2023. dec. 16. 11:29
 3/9 anonim válasza:
100%

Nagy kamu az egész!Hónapok óta nem érkezik meg a rendelésem.Emailben jeleztem ezt nekik,azt írták hogy hamarosan visszautalják a termékek árait.Persze azota se történt semmi.Hiába írok emailt,sablon üzeneteket írnak hogy türelem,kuldjem el a számlaszámomat,a kollégák hamarosan utalni fognak.Semmi!

Rohadjanak meg!Lehúzós banda!

2023. dec. 29. 11:52
 4/9 anonim válasza:
100%
Lehúzós banda! Több barátomat és engem is átbasztak! Semmit nem küldtek, a lóvét sem adták vissza!
2024. febr. 11. 21:12
 5/9 anonim válasza:
100%

Nos ezt csinálják:

Tisztelt Megrendelőnk!

Sajnáljuk, hogy nem érkezett meg a rendelése.

Újrapostázhatjuk?

Vagy az összeget szeretné?

Tisztelt Megrendelőnk!

Kérjük adja meg rendelésazonosítóját::

A befizető neve::

A befizetés pontos dátumát::

A befizetett összeget::

Ezek az adatok nélkül sajnos nem tudjuk az utalást elvégezni!

Megadtam: és a válasz

Kedves Ügyfél,

Köszönjük levelét.

Amennyiben további adatokra nincsen szükségünk munkatársaink hamarosan

utalni fognak, amiről értesítést is fogunk küldeni.

És ez a körforgás megy örökké!

Semmit sem küldenek, és az összeget sem térítik meg amit befizettél.

Egy szemétláda lehúzós csicska cég.....

2024. ápr. 11. 13:26
 6/9 anonim válasza:
100%
Engem is így vettek palira lépésről-lépésre mint "anonim"-ot. Kártyával előre ki lett fizetve, de a termék sosem érkezett meg. Hat hónap levelezés után feladtam.
szept. 10. 14:00
 7/9 anonim válasza:
100%

2024 februárjában rendeltem tőlük és azóta se termék, se visszatérítés.

Hitegettek, hogy visszautalják a pénzt, de ez ma 2024 október 11.-ig nem történt meg. A mai napon megtettem a rendőrségi feljelentést online a [link] weboldalon.

okt. 11. 14:35
 8/9 anonim válasza:
Nem írok sokat. Szó szerint igaz amit az előttem szólók írtak.
okt. 25. 13:50
 9/9 anonim válasza:
Sziasztok én is megszívtam ezt a webáruházas rendelést június közepén rendeltem augusztus közepéig sem jött meg a rendel termék. Ezután kezdődött a hosszadalmas és fölösleges időhúzásos levelezés az ő részükről amit már a fentiekben felsoroltatok. Ezt követően megnéztem a tőlük kapott számlát ezen egy magyarországi adószámmal ellátott cég szerepelt ami a céginfó baj vagy vagy bármelyik választható információs oldalon megtalálható nyíregyházi telephelyel és budapesti székhelyen rendelkezik. Nagyon dühhitett hogy ilyen szemétláda szar cégek léteznek és sorozatos amerikát az embereket ezért első körben mivel mi a fejér megyei békéltető testtölthez tartozunk felkerest a nőket és az online felületeken ezzel kapcsolatosan csatoltam és adtam de panaszt körülbelül másfél étel ezelőtt. És lám visszautalták a pénzt a mai napon erről e-mailt és küldtek ahol válasz levélként elküldtem őket nem részletezem hogy hova. Javaslom mindenkinek hogy mindenképpen járjon el ne hagyja annyiban és próbáljuk meg akadályozni illetve megelőzni máskor az ilyen visszaéléseket. Sok sikert kívánok mindenkinek
okt. 30. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!