Az azsiacenter.com megbízható weboldal?
Botrányosak. Kilenc hónappal ezelőtt– próbából, mert nem vagyok hülye – rendeltem egy olcsó terméket. Pontosabban nem is egyet, kettőt, mert elfér, pótlásnak is jó, meg egyszerre többet lehet használni. (Szilikonforma.)
Átutaltam, visszaigazolták, siránkoztak, hogy lehet akár két hónap is… Reklamáltam, siránkoztak. Majd érkezett egy levél, miszerint ez és ez az érkezési dátum. Na, ennek egy hónapja. Reklamáltam. Írják, hogy hová küldjék vissza a pénzt. Megírom. Erre egy automata válasz jön, hogy a termék akár 72 napon túl is érkezhet… Szóval, el sem olvassa valami írástudó majom.
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy ha valakinek van kidobandó pénze, nyugodtan rendeljen. A lottónak nagyobb esélye van, de akár elképzelhető, hogy valakinek megérkezik a megrendelt tollseprű…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!