Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik a legbiztonságosabb...

Melyik a legbiztonságosabb e-mail szolgáltató?

Figyelt kérdés

Az egy jelszavas gmail.com fiókomat feltörték és nem tudok belépni mivel kiírta a rendszer, hogy 2 órával előtte meg lett változtatva a jelszó.

Kérdem én, hogy a két lépcsős rendszere a gmail.comnak az mennyivel jobb? Feltörhetetlen? mert olvastam olyat is, hogy a hekker törli az alternatív e-mailt, vagy a telefonos azonosítót is tudja manipulálni. Szóval melyik a legjobb e-mail fiók?

Azt nem értem, hogy a hekkertől a google miért nem kért telefonos azonosítást, ha idegen gépről jelentkezett be?

2023. szept. 20. 02:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%

"Ez az egész 2FA meg egyéb okosságok azért lettek feltalálva mert az emberek képtelenek vigyázni a jelszavaikra."

Nem egészen. A 2FA megoldások egy része lehetővé teszi pl. a jelszó nélküli belépést, ami amellett, hogy kényelmes, biztonságos is, hiszen egy idegen eszközön soha nem kell megadnod a jelszavadat, így el sem tudják azt lopni.

2023. szept. 20. 09:40
 12/13 SIDLER22 ***** válasza:
Mondjuk ez igaz. De egy erős jelszavas védelem továbbra is elegendő a biztonsághoz.
2023. szept. 20. 12:10
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
FreeMail..??? 🤣
2023. szept. 20. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!