Melyik Email szolgáltató a legbiztonságosabb és legfelhasználóbarátabb?
Figyelt kérdés
Eddig volt Freemail-em (ami bugos és volt, amikor az elküldött leveleket nem is kapta meg a címzett..), használtam a Gmail-t (ami biztonságos viszonylag, és nagyon stabil, de rámenősen és önállóan készít nekem YouTube és Google Plus fiókokat, amiket nem tudok leválasztani róla!)
Tudtok olyan Emailt vagy Emaileket, ami megbízható és lehetőleg van benne spam szűrő?
Előre is köszönöm és BUÉK!
2013. dec. 30. 01:51
1/6 A kérdező kommentje:
Minél kevésbé ismert, annál jobb.:) Egy egyszerű Email szolgáltató megfelel.
2013. dec. 30. 01:56
2/6 anonim válasza:
Én, az Outlookot vagy a Hootmailt ajánlanám. Könnyű a használata, van benne spam szűrő, elküldi az üzenetet, biztonságos/megbízható, és nem bugos
Itt tudsz regisztrálni rá:
3/6 anonim válasza:
nem tudom milyen szempontbol erted a biztonsagot, de szerintem talan azok kevesbe hasznaljak fel az adataidat amiert fizetsz.
4/6 anonim válasza:
Ezt cáfolom. "Olyan szintű" személyes adatokat az Outlooknál/Hootmailnál nem kell megadni. Bár, ha te használtad volna valamikor is ezeket az email szolgáltatásokat, akkor erről már rég, tudomást szerezhettél volna. Nem sok tulajdonságban különböznek a "kifizetett email" szolgáltatások, mint az ingyenesek. És itt nem élnek vissza a tőled vissza igazolt, minimális, szokásos, megadni kívánt tartalmakkal.
5/6 P.O.C. válasza:
Nem tud magyarul, de van POP3, IMAP, SMTP alapból. Nekem eddig bevált.
6/6 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. ;)
A Hootmail gondolom Hotmail akart lenni.
Igen a Gmx-ről én is hallottam már pár jó hírt.
2014. jan. 4. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!