Egy jatekszerver szolgaltato mint mondjuk a clans.hu kotelezheti arra a berloket hogy a jatekszervere neveben szerepeltesse a szolgaltato nevet?
Például a clans.hu nal is oda van írva hogy a szervernevben szerepelnie kell a pwb clans.hun
Kérem csak olyanok válaszoljanak akik biztosan tudjak a választ es a válaszukat alá is tudjak támasztani
Az ő szolgáltatásuk, a szerződésbe azt írnak jóformán amit akarnak.
Ha ezt kikötik és te elfogadod a szerződést, akkor teljesítened kell.
A szolgáltatás megrendelésével te elfogadsz egy felhasználói szabályzatot, csak ugye senki nem olvassa el. Ha megszeged, akkor visszavonhatja a használati jogot. (előtte figyelmeztet, fontos a cég jóneve)
De nem értem miért zavar ez téged.
Tulajdon keppen azért mert fizetek érte, és azert jo volna ha nem rakna tele a szerveremet reklammokkal. Vegulis ma levettem kuvancsi vagyok mikor szól.
Rajottem hogy mivel mjnecraft szerverrol van ugye szó és ha a server.properties fájlban egy bizonyos tavolsagra irom ki akkor a játékban mar nem látszik es tulajdonképp benne is van meg nem is.
Figyelj,pl egy SAMP szerver esetében nem kell a módba is teli rakni csak a szervered neve mellé oda írod
pl [HUN]Mittudomszervere | clans.hu
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!