NCore-on hány pont számít jónak? (Mármint ahány pontja összesen van egy felhasználónak.)
Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 12:59
1/6 anonim válasza:
Semmit nem számít. Ha meghívót akarsz venni, akkor annyi amennyibe kerül. A többi már csak e-pénisz méregetés, hogy kinek nagyobb.
2/6 anonim válasza:
Nekem most 60320 pontom van 13 éves fiókkal.
3/6 anonim válasza:
A piros pont jónak számít, a fekete rossznak.
4/6 qkker1 válasza:
15464 pontom van 10 éves fiókkal, csak a te kedvedért néztem meg, eddig nem is foglalkoztam vele, és nem is fogok.
5/6 anonim válasza:
Játékokkal egy rakat pontot lehet szedni szóval igazából ez már rég nem az a szint mikor anno hónapokat keleltt várnie gy emghívóra való pontra.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy jó mennyiség. Mondjuk ha van legalább 15000 pontod, akkor az jónak számít, mert tudsz meghívót küldeni másnak, de csak abban az esetben, ha Elit vagy magasabb rangod van. Ha nincs és veszel Prémiumot, akkor bármilyen ranggal tudsz meghívót küldeni mindössze 5000 pontért.
Ezen kívül kérések indítására és szavazására lehet felhasználni, másra szerintem nem igazán.
Nekem most 153 837 pontom van, de nem igazán szoktam használni őket.
Ha rendszeresen seedelsz/töltögetsz, akkor jól gyűlik.
Ezen kívül érdemes a limitál játékokon részt venni: húsvétkor, karácsonykor kvízek, keresgélős játékok, Halloweenkor meg a Spooky DayZ.
Ezekkel jól lehet pontot gyűjteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!