Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha Youtube kitíltja az Adblock...

Ha Youtube kitíltja az Adblock használóját, Vajon UnBlock használókra is hatással lesz?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom hogy "ebből él az oldal" és "Fizess Prémiumra" szövegekre számítani fogok.

De azért durva lesz ha az Adblocosok kízárva lesznek, vajon az UnBlocok vagy Operát hasznàlokra is hatással lesz?

2023. máj. 11. 07:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
2023. máj. 11. 15:28
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Most hiába linkeled több forrásból, attól még ugyanez erre a válasz, hogy jóformán pár óráig lesz hatásos, míg frissítik a reklámblokkolókat, aztán annyi.
2023. máj. 11. 15:41
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
Ezek az oldalak elég távol állnak a hiteles forrásoktól.
2023. máj. 11. 23:59
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Kismillió oldalon lehozták, nem csak hazain, szóval valszeg igaz a dolog, de a lnyegen nem változtat, hogy kb pár órára tudják ezzel megoldani a dolgot, utána minden nagyobb blokkolóba bekerül a tiltást megkerülő kis kódsor, aztán megy tovább minden a normál vágányon.
2023. máj. 12. 11:42
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

Majd elválik mi lesz.

A macska-egér játszmát említő kommentelővel pedig egyet értek.

Nekem mindegy ki használ vagy sem blokkolókat.

Nekem kell, mert szenzoros érzékenységemmel kicsinálnak a hangos irritáló reklámok a weboldalakon.

2023. máj. 19. 10:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Csak figyelmeztetés lesz, nem fogják tiltani a nép x%-át, mert nekik az oldal használata az első, hogy pörögjön az algoritmus.

Annyi, hogy max nem indul el a videó x mennyiségű figyelmeztetés után.

Aztán az adott oldalon kikapcsoltam a blokkolót.

Útközben pedig google kifejlesztette a bővítményeihez a TubeBlock-ot, csak hozzá kell adni a goigle bővítményeihez ingyen.

2024. febr. 14. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!