Előfordulhat, hogy a Google antiblokólt telepít a telefonra?
A napokban frissítettem a telefonon a Google dolgait és valami android kiegészítőket. Sok esetben a leírásban semmi sem szerepelt "a gyártó nem adott meg információt".
Azóta nem működik a böngészőmben a reklámblokoló.
Most három böngésző mindegyikében reklámhegyek vannak.
:D
grat, feltaláltál egy új szoftverkategóriát :D
Am nem, inkább csak az új androidverzióval nem működik a program
Micsodát? Mi az az antiblokól?
Androidon meg hogyan akarsz reklámot blokkolni?
Nem.
De közismert tény, hogy a Chrome újabb verziói ellehetetlenítik a hirdetések blokkolását.
A Firefoxnál ilyen nincs. És az alapból meg is fog jónéhány hirdetést.
"De közismert tény..."
Akarod mondani közkeletű tévedés.
Mindent hivatalos forrásból telepítettem, értelemszerűen a Google play árúházból.
Teljesen ropogós márciusi fríssítésű FreeAdblockerBrowser-t.
Egyébként a Brave jól működik.
Az antibokoló biztosan nem a hivatalos megnevezése a reklámblokkólókat kijátszó,megzavaró kódoknak, csak nem tudtam jobb szót találni.
Mert az biztos, harc folyik a reklámblokolók ellen, és mindig trükköznek, hogy kijátszák azok működését.
Kedves Gyógyegér
Lehetetlen megmondani azon adatok alapján, amiket az Ön által megadottak. Azonban a Google-ben nem blokkolják a reklámblokkolókat vagy reklámblokkoló módszereket. A valószínűbb ok az lehet, hogy a böngészője frissítése vagy a hozzá tartozó kiegészítők újratelepítése miatt meghibásodott a reklámblokkoló. Ajánlott újratelepíteni a reklámblokkolót, és ha a probléma továbbra is fennáll, akkor érdemes lehet másik reklámblokkolót használni.
Üdvözlettel CheatGPT3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!