Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha Youtube kitíltja az Adblock...

Ha Youtube kitíltja az Adblock használóját, Vajon UnBlock használókra is hatással lesz?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom hogy "ebből él az oldal" és "Fizess Prémiumra" szövegekre számítani fogok.

De azért durva lesz ha az Adblocosok kízárva lesznek, vajon az UnBlocok vagy Operát hasznàlokra is hatással lesz?

2023. máj. 11. 07:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Rövid időn belül hozzáigazítják a blokkolót és menni fog, majd megint tiltják, aztán megint hozzáigazítják. Macska-egér harc lesz. Amúgy nem lenne baj a reklámokkal, ha nem idegesítő módon lennének, például a videó elején legyen 2x7 másodperc, azt még elviselem, de ne szakítsa meg a tartalmat és ne legyen hosszú. A reklámblokkolóknak is azért van egyáltalán létjogosultsága, mert vannak olyan reklámok amik zavarók. Ha nem lett volna soha ilyen akkor blokkoló se lenne. Szóval maguknak okozták.
2023. máj. 11. 07:43
 2/16 anonim válasza:
83%
Akkor sokan nem fogják nézni, mert olyan lenne mint a tv műsor.
2023. máj. 11. 07:53
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Esetlegesen letöltik a tartalmat valahonnan és megnézik reklámmentesen, egy ilyen vetülete is lehet ennek...
2023. máj. 11. 08:20
 4/16 anonim válasza:
81%
Ez is egy megoldás, ha másképpen már nem lehet.
2023. máj. 11. 08:23
 5/16 anonim ***** válasza:
72%
A PC Fórum (és a Prog.hu) színvonala a Blikk újságénak felel meg, gyakorlatilag ezek a szakma szennyoldalai. A tagok 90%-a keserű, a szakmában nem túl sokat elérő egyén, akik itt szokták a frusztrációikat kiönteni, az oldal fenntartója és hírszerkesztője pedig finoman szólva sem tartozik a szakma krémjéhez. Rendszerint a máshonnan átvett híreket kisarkítja, átfogalmazza, és a lehető legrémisztőbb módon tálalja, így próbál némi extra látogatót szerezni.
2023. máj. 11. 09:01
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
Ja, és a cikk írója egyébként a reklámblokkolók elleni harc egyik nagy megmondóembere.
2023. máj. 11. 09:02
 7/16 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon sokáig nem használtam reklámblokkolót. Néha tényleg olyan reklámokat láttam, amik érdekeltek.

De amikor elkezdték túltolni a szekeret, akkor felraktam a blockert. Pl. itt gyakorin is a beszúrt bannereket még elviseltem, de amikor alul/felül beúszik a reklám vagy amikor a link megnyitásakor egész oldalas reklám nyílik, na hát menjenek a búsbüdös francba!

Youtubeon meg kimondottan idegesítő, mikor beletekerek egy videóba, vagy nézem már 5 perce és akkor beledob a pofámba egymás után két reklámot, amiből az egyik 15 másodperces és át sem lehet ugrani. Na az ilyen reklám mindig ellentétes hatást vált ki bennem: megjegyzem, mit reklámoz és tutira soha nem fogok szóba állni azzal a céggel. Amíg csak bannerek voltak, meg a videó elején EGY darab átugorható reklám volt, na azt elviseltem, de kösz, nem kérem a pofámba a szart, mint a tévében, ráadásul a youtube reklámok nagy része olyan, hogy közöm sincs hozzá, pl. terhesvitamin, mikor egyrészt férfi vagyok, másrészt nincs és nem is lesz gyerekem.

2023. máj. 11. 10:08
 8/16 hollófernyiges ***** válasza:
84%
Én akkor döntöttem a blokkoló beszerzése mellett, amikor az egyik oldalon (azt hiszem Index, pár éve volt) bejött egy teljes oldalas reklám és lefelé görgetéskor az is jött lefelé.
2023. máj. 11. 10:32
 9/16 anonim ***** válasza:
51%

Így van.

Csak nem osztogatnak hanem fosztogatnak... :)

2023. máj. 11. 11:05
 10/16 anonim ***** válasza:
80%
Elárulom rengeteg oldal van ahol jön az üzenet, hogy kapcsold ki a blokkolót addig nem nézheted, más kérdés, hogy azért nem látod sose ezeket az üzeneteket, mert ugyanolyan könnyen tudják blokkolni és megkerülni, mint ahogy egy reklámot. Szóval szélmalomharc az egész.
2023. máj. 11. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!