Ha Youtube kitíltja az Adblock használóját, Vajon UnBlock használókra is hatással lesz?
Tudom hogy "ebből él az oldal" és "Fizess Prémiumra" szövegekre számítani fogok.
De azért durva lesz ha az Adblocosok kízárva lesznek, vajon az UnBlocok vagy Operát hasznàlokra is hatással lesz?
Nagyon sokáig nem használtam reklámblokkolót. Néha tényleg olyan reklámokat láttam, amik érdekeltek.
De amikor elkezdték túltolni a szekeret, akkor felraktam a blockert. Pl. itt gyakorin is a beszúrt bannereket még elviseltem, de amikor alul/felül beúszik a reklám vagy amikor a link megnyitásakor egész oldalas reklám nyílik, na hát menjenek a búsbüdös francba!
Youtubeon meg kimondottan idegesítő, mikor beletekerek egy videóba, vagy nézem már 5 perce és akkor beledob a pofámba egymás után két reklámot, amiből az egyik 15 másodperces és át sem lehet ugrani. Na az ilyen reklám mindig ellentétes hatást vált ki bennem: megjegyzem, mit reklámoz és tutira soha nem fogok szóba állni azzal a céggel. Amíg csak bannerek voltak, meg a videó elején EGY darab átugorható reklám volt, na azt elviseltem, de kösz, nem kérem a pofámba a szart, mint a tévében, ráadásul a youtube reklámok nagy része olyan, hogy közöm sincs hozzá, pl. terhesvitamin, mikor egyrészt férfi vagyok, másrészt nincs és nem is lesz gyerekem.
Így van.
Csak nem osztogatnak hanem fosztogatnak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!