Milyen applikációk vannak amikkel lehet ingyen youtube feliratkozókat venni?köszi előre is a válaszokat😇!
Kérlek ne legyél idióta.
Attól, hogy pénzt adsz ki, hogy bot fiókok feliratkozását lásd, nem leszel ismertebb. Én büszke sem tudnék lenni. Nem tudnék örülni, ha tudom, hogy a pénzemért vettem azokat az érkező feliratkozókat. Persze, hogy eltűnnek, mert bot fiókok, a YouTube meg intézkedik ilyen esetekben. Magasról szarni fognak a tartalmadra, hiába veszel 10000 feliratkozót. Építs fel közönséget. Az a biztos. Persze ehhez jó tartalom kell, de ez már csak rajtad áll. Ha nem megy, akkor hagyd, és keress rendes munkát. Sok sikert.
Feliratkozókat akkor van értelme venni, ha be akarsz scammelni nagy cégeket azzal, hogy elhiteted velük, hogy milyen híres vagy. Átlagos cég nem fog utánanézni, hogy valóban híres vagy-e. Megnézik a csatornádat és ha sok számot látnak rajta akkor egyből mehet a kooperáció.
Gondolom a kérdező egy effajta bizniszbe szeretne belevágni? Ugye?
És még véletlenül sem azért mert az egójának kellenek a nagy számok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!