Facebook tiltás? Végleges?
Sziasztok
Lelőtték a Facebook profilom 10 napja, (nem csináltam semmit, bizarr eset az egész, ne ítélkezz) és éltem az ellenvetéssel amit ilyenkor a rendszer kér. Na most ez videós selfie formájában történt meg, nem pedig személyes okmányok stb…
Erre az ellenőrzésre kevesebb mint 1 napot ígérnek, azonban már lassan 10 is eltellik, de még döntésre nem jutottak…180nap után meg törlik véglegesen a profilom.
Így hát csináltam egy új fiókot, természetesen ugyan azzal a névvel, nem élnek sokáig, max 3 nap és annak is annyi. Azzal az indokkal, hogy már van egy ugyan ilyen fiók ellenőrzés alatt…Kérdésem a következők: Nem fogok tudni soha regizni már a teljes nevemmel? Próbáljam meg becézve, vagy másik eszközről regizni? A régi fiókomra van vajon esély, hogy visszakapom?
Köszönöm előre is a segítséget!

Nem fogják visszaadni, mocsok egy társaság - munkára használtam a sajátomat, feltörték, panaszt tettem, letiltották. Megegyező névvel nem engedett újat nyitni.
Édesanyám utolsó képét azon a fiókon tároltam, nem kaptam vissza azt sem.

3 fő szabály van ilyenkor.
- teljesen új emalil címről regisztrálj (amit sehonnan máshonnan nem ismerhet a fb)
-teljesen új böngészőből regisztrálj. Az nem jó hogy letörlöd és visszatelepíted! Teljesen új kell ha másképp nem megoldható az egész windowst újra kell húzni vagy portable verzió is megteszi. A lényeg hogy olyan böngésző legyen amivel soha nem használtad előtte a fb-ot.
-amint regisztráltál jelölj be min 1 ismerőst aki rövid időn belül visszajelöl (ha nincs egy ismerősöd letilt az algoritmus).
Ennyi.

A 3-as válaszolónak igaza van.
Új emailről regisztráld újra magadat egy új böngészővel és jelölj be egy ismerőst, akit a régebbi fiókoddal is ismertél.
Csak úgy ad hoc tiltottak le ?
# Kérdező 5-ös válaszoló vagyok, arra tudtam gondolni, hogy valamelyik ismerösöd bepanaszolhatott téged egy tartalom miatt a facebook-on. Az ismerős környezetemben volt ilyen, az illetőt 2 hétre letiltották.
(Amúgy szinte az összes közösségi média oldal még a saját biztonsági és moderálási alapelvét sem tartja be...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!