Véglegesnek tiltotta facebook a hirdetésem mi a teendő?
5ös: van supportja, de maximálisan inkompetens..
Illetve félautomata. Sokszor bottal beszélsz, és egy adott ponton becsatlakozik Marika, ha nagyon erősködsz.
De a review-t szerintem tulnyomo tobbsegben robotok csinálják, ezért is néha ésszerűtlenek a letiltások, és ha felülbírálatot kérsz, gyakran az is sikertelen, de legalább sok idő.
Én is hagynám a pi$*ába, uj fiokot regisztralnek.
Képzeld, tegnap letiltottak egy fiókot amit kezelek, és eletemben először abban a földöntúli élményben lehetett részem, hogy a review pusztán néhány órát vett igénybe, és a végén kiderült, hogy nem volt jogos a letiltás.
Nem akartam elhinni, és előtte már álltam is neki az új fióknak... :D Kicsit még mindig könnyezek, ha eszembe jut :D
(persze megint más kérdés, hogy egy bocsit nem löknek oda, úgy, hogy másnak károkat okoznak ezzel.. de hát tűrjük ezt is, mint Döbrögit és a sleppjét.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!