Bubi95 kérdése:
Letiltott a Facebook! Ez végleges?
Figyelt kérdés
Egyik pillanatról a másikra letiltott a Facebook, nem csináltam semmit..Nem tudok már belépni 6 napja. Viszont kapom az értesítéseket. Akkor csak ideiglenes a tiltás ugye? Valaki járt már ki? Köszönöm!2019. jún. 17. 16:05
1/10 anonim válasza:
Hogy kapod az értesítéseket ha le vagy tiltva(vagyis honnan látod)? Engem meg 2 spanomat is bannolták a napokban..
2/10 anonim válasza:
Ezt en sem ertem. Nagyon sok mindenkit ma reggel tiltottak.
3/10 A kérdező kommentje:
Úgy kapom, hogy mikor kilépek az új profilomról, választhatok, hogy melyikbe szeretnék belépni és a régi profilomnál megjelenik a kép sarkában, hogy 20+ értesítésem van. Remélem csak ideiglenes a törlés..mert rengeteg képem elveszne...
2019. jún. 17. 17:18
4/10 anonim válasza:
Soha nem tárolunk fontos dokumentumokat csak egy példányban, ezt ne úgy akard kitapasztalni, amikor már túl késő. A kérdésre nincs mit mondani: megvárod míg visszaenged.
5/10 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a törlés nem végleges? Instagrammal mi a helyzet? Ha helyre áll a profilom helyre áll az instagram is?
2019. jún. 17. 17:39
6/10 anonim válasza:
Nem kaptál értesítést a regisztrált e-mailre?
8/10 A kérdező kommentje:
Nem kaptam értesítést..
Elküldtem nekik e-mailben az igazolványom fénymásolatát, hogy letudják ellenőrizni, hogy valós személy vagyok, de azóta semmi válasz nem érkezett..
2019. jún. 17. 20:57
9/10 anonim válasza:
Dettó most várakozom.
Privát oldalukon elküldve a szemelyi fotója.
-mailen lehet követni az ügyet.
Azt irtak válaszoknak
10/10 A kérdező kommentje:
Hallottam olyat is, hogy hónapokba telhet...
2019. jún. 18. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!