Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan érjem el, hogy messenge...

Hogyan érjem el, hogy messenger híváskor ha a laptopon is meg van nyitva, mégis fel tudjam venni telefonon?

Figyelt kérdés

Az előbb épp a windows alatt ment a Fecebook, mikor egyszerre elkezdett "csöngeni" az iPhone és a laptop egy messengeres bejövő hívás miatt. A laptopnak nincs mikrofonja, telefonon akartam felvenni, de NEM! NEM. Nem lehetett. A laptop csörgött tovább, mint akinek elment az esze. Amikor ki X-eltem a laptopon, akkor meg elvesztettem a hívást. Azért rossz, mert a párom olyan országban van, ahol a roaming drága lenne, így szállodai Wifin kapcsolódik. Ezért is hívott messengeren, de valami kétbalkezes informatikus fassága miatt, aki megalkotta, hogy így működjön, sajnos nem jött össze. Visszahívni is próbáltam, nem vette fel, vagy nem is ment ki a hívás, nem tudom. Vagyok olyan kis prosztó, hogy egyszerűen szeretném, ha bejön egy kiba.... hívás, akkor felvehessem a telefonon, függetlenül a laptoptól. Ekkora probléma?

Mit tehetnék, hogy nekem testreszabva működjön?

ma 10:05
 1/3 A kérdező kommentje:
Mielőtt nekem estek: igen, frusztrált voltam, mert a kinti wifi egy szar, közben telefonon beszéltünk, lesz ami lesz alapon. De ennek ellenére nem bánnám, hogy bejövő messenger híváskor ne a laptopé legyen a prioritás. Ezt lehet állítani?
ma 10:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Az eu ban nincs roaming díj.
ma 10:34
 3/3 A kérdező kommentje:

"Az eu ban nincs roaming díj."

A TESCO-ban akciós a zsömle.

ma 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!