Milyen applikációk vannak amikkel lehet ingyen youtube feliratkozókat venni?köszi előre is a válaszokat😇!
1: Nem applikáció hanem alkalmazás!
2: Minden héten meg kell kérdezni?
3: Ha veszed, akkor nincs ingyen!
4: A felirazkozó szerzés mindig ingyenes volt
5: Ingyen csak úgy a két szép szemedért senki nem fog feliratkozni rád, ha nem érdekli a videóid!
nm értem én most először regisztráltam a gyakorikérdések oldalára és írtam ki egy kérdést!
egyépként én úgy értettem hogy youtubon vannak olyan videósok akik letöltenek egy olyan programot amivel lehet venni/generálni ingyen youtube feliratkozókat persze az sincs ingyen mert cointot kell gyűjteni ahhoz hogy megtudd venni de van egy kis probréma ha megveszed őket miért iratkoznak le másnapra?
Múltkor letöltöttem a ytsocial appot amivel vettem 100feliratkozót meg is jött hamar örültem is viszont 3nap múlva mind a 100leiratkozott csak 57feliratkozóm maradt amit saját magamtól hoztam össze videók gyártásával és emberek iratkoztak fel rám mert tetszett nekik amit csinálok szvl ja érted mit akarok mondani!
Volt már ilyen kérdésed Ritus. Következetesen nem tudod leírni az 'egyébként' szót sem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!