Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Jól értelmezem, hogy a citroma...

Jól értelmezem, hogy a citromail levelező mostantól előfizetős lesz?

Figyelt kérdés
2023. márc. 2. 11:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Igen, de fizetőssé tenni egy olyan szolgáltatást, amit mindenki más ingyen ad, nettó üzleti analfabetizmus.
2023. márc. 2. 20:59
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

#11: Nem feltétlenül.

Nyilván nem ez lesz az évezred üzlete, és borítékolható, hogy soha nem fognak a "nagyok" konkurensei lenni. De nem is ez a céljuk. Adott egy, a működőképessége határán levő szolgáltatás. Ugyanis ha így folytatták volna, 100%, hogy a Citromail rövid időn belül lehúzta volna a rolót. Valahogyan gazdaságossá, és ismét középtávon működőképessé kellett tenni. Hogy veszíteni fognak a felhasználói bázisból? Az 100%. De szerinted mennyi volt eddig a bevételük? Max. pár forintot kereshettek a reklámbevételekkel felhasználónként. Ha a felhasználóknak csak az 1%-a hajlandó érte fizetni, már akkor több bevételük lesz, mint eddig. Főleg, ha ezért még minőséget is kap az, aki hajlandó érte fizetni.

2023. márc. 2. 21:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2023. márc. 5. 00:47
 14/16 anonim válasza:
100%
Hát én kb tíz éve használom, és pár napja használom az új verziót,de katasztrófa....lassú,kidob,nem tölt be. Főleg most hogy fizetős lesz,töröltem is a fiókomat.....tiszta vicc az egész
2023. márc. 5. 11:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Max. pár forintot kereshettek a reklámbevételekkel felhasználónként." ígyvan sőt még annyit se mert nagyon sokan reklámblokkolót használnak.

Én is citromailos vagyok, én is lépek róla. Igaz én megértem a lépésüket, de sajnos nagyon drága lett. Ráadásul negyedéves vagy éves fizetés van csak, havi nincs.

Én webtárhelyre (ami tartalmaz levelezést is) évi 7000 ft-t fizetek, ez meg évi 23 996 Ft. Ez nem a magyar fizetésekre készült árszabás.

Ráadásul hiába lesz minőségi szolgáltatás, sajnos a weboldalak egy részén nem is lehet citromail címmel regisztrálni...

2023. márc. 5. 16:05
 16/16 MolotovPunk ***** válasza:

Igen és ráadásként nem csak a citromail, hanem az indamail is fizetőssé válik.

[link]

2023. márc. 7. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!