Jól értelmezem, hogy a citromail levelező mostantól előfizetős lesz?
#11: Nem feltétlenül.
Nyilván nem ez lesz az évezred üzlete, és borítékolható, hogy soha nem fognak a "nagyok" konkurensei lenni. De nem is ez a céljuk. Adott egy, a működőképessége határán levő szolgáltatás. Ugyanis ha így folytatták volna, 100%, hogy a Citromail rövid időn belül lehúzta volna a rolót. Valahogyan gazdaságossá, és ismét középtávon működőképessé kellett tenni. Hogy veszíteni fognak a felhasználói bázisból? Az 100%. De szerinted mennyi volt eddig a bevételük? Max. pár forintot kereshettek a reklámbevételekkel felhasználónként. Ha a felhasználóknak csak az 1%-a hajlandó érte fizetni, már akkor több bevételük lesz, mint eddig. Főleg, ha ezért még minőséget is kap az, aki hajlandó érte fizetni.
"Max. pár forintot kereshettek a reklámbevételekkel felhasználónként." ígyvan sőt még annyit se mert nagyon sokan reklámblokkolót használnak.
Én is citromailos vagyok, én is lépek róla. Igaz én megértem a lépésüket, de sajnos nagyon drága lett. Ráadásul negyedéves vagy éves fizetés van csak, havi nincs.
Én webtárhelyre (ami tartalmaz levelezést is) évi 7000 ft-t fizetek, ez meg évi 23 996 Ft. Ez nem a magyar fizetésekre készült árszabás.
Ráadásul hiába lesz minőségi szolgáltatás, sajnos a weboldalak egy részén nem is lehet citromail címmel regisztrálni...
Igen és ráadásként nem csak a citromail, hanem az indamail is fizetőssé válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!