Már nem is enged belépni a citromail? Úgy gondoltam áprilistől lesz máshogy. Nem tudok belépni
Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 07:22
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
El köllött volna olvasni a tájékoztató mailt meg a közleményt
3/10 anonim válasza:
Azért az nagyon gáz, hogy egy ilyen f0s szolgáltatást fizetőssé tesznek, miközben pl. a gmail ingyenes, és fényévekkel jobb.
6/10 anonim válasza:
Kérdező!
Most a kedvedért megpróbáltam belépni és BEENGED!
Csak annyi történt hogy megújították a citromailt, de a régi felhasználónévvel és jelszóval betudtam lépni.
Miután beléptem felugrik egy párbeszédpanel arról, hogy megújult a külső, de csak április 12-től lesz fizetős és van ott egy gomb ha arra kattintasz többet is meglehet erről tudni.
De április 12-ig még lehet ingyen használni.
7/10 A kérdező kommentje:
Az egyik címemmel beengedett,
Ott olvasom, nem is 1999 ft évente, hanam drágább
2023. márc. 1. 12:46
8/10 anonim válasza:
Sosem volt szó ilyen éves díjról, ez havi. Már a legelső bejelentéstől kezdve ezt kommunikálják, kb. egy hónapra erről beszél mindenki.
9/10 anonim válasza:
Engem sem enged be ez a rothadék.
10/10 anonim válasza:
Mivel én nem akarom igénybe venni fizetősen a felületet, több helyen meg kell változtatni az email címem. Sajnos több helyen csak úgy lehet, hogy törlöm a jelenlegit, és az új email címmel újra regisztrálok. Pld. a tescó. Megtudtam nagy nehezen változtatni, de a belépés se a régivel, se az ujjal nem sikerült. Meg a biztosítómnál is ez a helyzet. Ott is megváltoztattam a felületen, aztán se a régivel, se az ujjal nem enged be. Jó kis időtöltés :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!